O mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii: Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferă

Publicat pe

În urmă cu 15 ani, nu exista copil pe care Supernanny să nu-l poată educa, indiferent cât de multe probleme ridica aceata pentru părinţii lui, iar cazurile prezentate atunci la TV făceau deliciul telespectatorilor. Sfaturile Irinei Petrea au fost preluate de mulţi părinţi, de-a lungul timpului, însă puţină lume ştie că Supernanny trece printr-o dramă personală, cu care se străduieşte să se împace: deşi iubeşte mult copiii, nu poate avea unul, indiferent cât de mult îţi doreşte să fie mamă.

O mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii: Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferăO mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii: Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferă

Irina Petrea rămâne, fără îndoială, cea mai cunoscută doică din România, la mulţi ani de la întreruperea emisiunii pe care o prezenta la TV. Supernanny, însă, trece printr-o suferinţă pe care o împărtăşesc multe femei: infertilitatea.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva.

Nu am făcut nicio drama din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi', spunea Supernanny, în urmă cu câteva luni.

Irina spune că o mai consolează faptul că soțul ei are deja un copil, iar acest fapt îi mai alină suferința de a nu putea avea copii. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter