Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor: „Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!”

Publicat pe

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022. Se încing spiritele și în echipa Răboinicilor de la Survivor 2022, după ce au pierdut meciul cu Faimoșii. Elena Matei a atacat-o dur pe colega sa, Ana Dobrovie, făcând o remarcă la adresa bustului ei. În plus, fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a arătat supărată pe coechipierii ei, susținând că nu ar fi apelat la o strategie eficientă și că în tabăra lor ar exista, de fapt, prea multe orgolii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022. Survivor România este unul dintre cele mai apreciate show-uri de pe PRO TV. Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție, susținându-și concurentul preferat. Între participanți au început să apară deja unele conflicte. Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, și coechipiera sa, Ana Dobrovie, au avut un schimb dur de replici.

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor: „Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor: „Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022. După ce Războinicii au pierdut la jocul de recompensă în fața Faimoșilor, la Survivor România 2022, apele s-au tulburat în echipa albastră. Între două dintre concurente, Ana Dobrovie și Elena Matei a existat un schimb dur de replici, surprins de camerele de filmat.

Citește și: Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi, la Survivor 2022.S-a văzut tot!

Citește și: Apropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022.Cum au fost surprinși

Citește și: Ce afacere i-a adus Oanei Zăvoranu profit de 1 milion de euro în 2021:„Bani curați'

Citește și: Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă, la Survivor:„Nu mai sta cu fața aia!'

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022. După ce Războinicii au pierdut jocul din 23 ianuarie 2022, la Survivor România, Elena Matei a făcut o serie de declarații controversate. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a arătat supărată pe colegii ei, susținând că nu ar fi avut o strategie. În timp ce bucătăreasa își exprima părerea, coechipiera sa, Ana Dobrovie, a enervat-o din cauză că ar fi vorbit mereu peste ea.

Iar asta nu e tot. Elena Matei de la Survivor România 2022 a susținut că, de fapt, ar exista foarte multe orgolii în echipa albastră. Blondina consideră că fiecare participant vrea să aleagă cel mai bun concurent de la Faimoși, uitând de strategia lor inițială. Conform spuselor ei, ar trebui să îi aleagă pe cei mai slabi din echipa roșie pentru a câștiga.

„Eu vreau să-l iau pe ăla că e cel mai bun, noi nu avem strategie', a spus Elena Matei la Survivor România 2022, de aceeași părere cu Alex Delea.

Schimb de replici dure între Elena Matei și Ana Dobrovie, la Survivor 2022

Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor 2022. În timp ce Elena Matei își exprima nemulțumirile la Survivor, ar fi intervenit și Ana Dobrovie în discurs. Vizibil deranjată, bucătăreasa a spus că vocea coechipierei sale o „zgârâie la urechi'. În plus, după o glumă făcută de Ana Dobrovie, care a declarat că și-a accidentat unul dintre silicoane, Elena Matei i-a adresat o replică dură.

„Vezi că ți se deplasează siliconul de la atâta vorbit', i-a spus Elena Matei Anei Dobrovie, la Survivor 2022.

În același timp, Elena Matei a mai susținut că în echipa Războinilor ar fi multă tensiune. Aceasta e de părere că adevăratele relații vor ieși la suprafață doar atunci când vor pierde jocul de imunitate și vor trebui să se nominalizeze între ei.

Războinicii au pierdut la jocul de recompensă

În cea mai recentă ediție Survivor 2022, Războinicii au pierdut cu 10 la 5 în fața Faimoșilor. Echipa albastră a întâmpinat și unele probleme în timpul jocului. Doi participați au suferit accidentări și au ieșit din joc.

Relu Pănescu și Angela Ferero de la Survivor s-au accidentat la picioare și au fost duși la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, nu e vorba despre nimic grav, iar doctorii i-au lăsat ulterior să se întoarcă în camp.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter