Apropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022. Cum au fost surprinși

Publicat pe

Survivor România 2022. Telespectatorii au urmărit zilele trecute primele trei ediții ale emisiunii Survivor România 2022. Prima săptămână s-a încheiat cu trei victorii pentru Războinici și o eliminare din echipa Faimoșilor. Xonia a fost prima concurentă care a părăsit concursul. De asemenea, Războinicii și-au pierdut și ei un om. Liviu Mihalca și-a anunțat retragerea din competiție. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost apropierea întrei doi Faimoși. Iată cum au fost surprinși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele conflicte au început să apară la Survivor România 2022. Deja în tabăra Faimoșilor au intervenit discuții între concurenți. Săptămâna viitoare, telespectatorii vor avea parte de noi conflicte între Faimoși. De asemenea, se va remarca și o apropiere suspectă între doi Faimoși.

Apropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022. Cum au fost surprinșiApropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022. Cum au fost surprinși

Faimoșii au fost învinși de Războinici, iar stresul și lipsa mâncării i-au determinat pe cei din echipa roșie să se certe între ei. În ediția de duminică, 23 ianuarie, va exista o nouă confruntare între Războinici și Faimoși. Vedetele vor avea parte de un nou scandal în tabără, între Laura Giurcanu și Andreea Tonciu.

Citește și: Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi, la Survivor 2022.S-a văzut tot!

Citește și: Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată:„Ne dorim amândoi'

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:”Ești nebun, ești pervers….”

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:„Nu mă jignește nimeni în halul ăsta'

Survivor România 2022. Apropieri suspecte între Laura Giurcanu și TJ Miles

În ediția de duminică, 23 ianuarie, a emisiunii Survivor România 2022, va avea loc o nouă confruntare între cele două tabere. Echipa Faimoșilor nu are nicio victorie până acum, dar situația se poate schimba oricând. Chiar și așa, conflictele continuă să apară în tabăra Faimoșilor. De această dată, se vor remarca apropieri suspecte între Laura Giurcanu și un alt concurent. Blondina este surprinsă în timp ce își petrecere câteva ore în mare, alături de un coleg din echipa Faimoșilor. Cel cu care a fost surprinsă în imagini pare a fost TJ Miles.

După ce i-a fost atrasă atenția, Laura Giurcanu a motivat că poate sta cu fiecare băiat din echipa lor. „Eu pot să stau și cu Radu, și Emil, și cu Tj, și cu CRBL și cu cine vreau eu”, va spune ferm Laura.

Ce înălțime are Laura Giurcanu de la Survivor

Laura Giurcanu este a doua cea mai înaltă concurentă de la Survivor 2022. Laura Giurcanu are 1,85 m, Andreea Tonciu 1,75 m, iar Xonia are 1,65 m.

Înălțimea i-a adus Laurei Giurcanu și o carieră de model, însă acum, la 24 de ani, este preocupată mai mult de vlogging.

Laura Giurcanu de la Survivor a ajuns cunoscută în atenția publicului după ce a participat la show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu’, pe care l-a și câștigat. Atunci avea doar 14 ani și o înălțime de 1.80 m.

Xonia a părăsit Survivor România 2022

În a treia ediție a Survivor România, Xonia a părăsit competiția. Artista a fost nominalizată de către colegii ei și a vorbit despre experiența scurtă din competiție. Trei concurenți au fost propuși pentru a pleca acasă, dar cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost Xonia. Imediat după ce și-a auzit numele, cântăreața a izbucnit în lacrimi. „Îmi iau la revedere? Nu cred!', a spus Xonia cu lacrimi în ochi.

Daniel Pavel a avut numai cuvinte de laudă la adresa faimoasei și i-a urat mult noroc în proiectele sale. „Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția', i-a spus prezentatorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter