Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată: "Ne dorim amândoi"

Publicat pe

Dodo l-a uitat definitiv pe tatăl copilului ei. Artista a născut în urmă cu câteva luni și deja și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cântăreața se declară o femeie fericită, ba mai mult, își dorește deja un al doilea copil. Doinița Ioniță a vrut să clarifice situația și să nu mai lase loc de interpretări. Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta protejată a lui Costi Ioniță este foarte fericită. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei. Chiar și așa, Dodo și-a găsit forța să meargă mai departe și să se bucure pentru că are lângă ea un băiețel minunat. Spre surprinderea unora, Doinița are și un ajutor de nădejde în creștera fiului ei, și anume noul ei iubit.

Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată: "Ne dorim amândoi"Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată: "Ne dorim amândoi"

Dodo s-a despărțit de tatăl fiului ei, Liviu Kevin. Cei doi au decis să se despartă încă de pe vremea când era însărcinată. Bruneta a rupt orice legătură cu bărbatul și a încercat să-l țină la distanță prin toate mijloacele. Dodo a cerut și un ordin de restricție, semn că artista vrea să-l țină pe acesta departe de copilul ei.

Citește și: Dodo îl acuză pe tatăl copilului ei de violență și a refuzat să-l treacă în certificatul de nastere: „Mai bine fără”

Citește și: De ce nu-și expune artista Dodo copilul pe rețelele de socializare:„Să treacă…'

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….'

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Dodo are un nou iubit

Dodo, pe numele ei real Doinița Ioniță, a trecut prin momente dificile. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului ei chiar înainte de a naște. Chiar și așa, bruneta a trecut cu bine și se bucură de momente de neuitat alături de fiul ei. Mai mult, artista are un nou iubit. Dodo simte din nou fluturi în stomac și se simte fericită alături de noul partener. Patric, fiul ei, îi face zilele mai frumoase, iar noul iubit o ajută să aibă grijă de el. Bruneta are numai cuvinte de laudă la adresa noului ei iubit, care are grijă ca ea și bebelușul ei să nu ducă lipsă de nimic.

Am primit acestă mașina cadou. Da, așa este. Este vorba despre cineva nou. Mi-am refăcut viața și sunt foarte foarte fericita. Vreau sa țin aceasta persoana pentru mine momentan. Iubitul meu este foarte fericit alături de mine și de Patric.Nu puteam sa îl mai dezlipesc pe cel mic de el. Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar sta foarte mult și cu băiețelul, a declarat Dodo la un post de televiziune, potrivit spynews.ro.

Dodo își dorește să rămână însărcinată

Vedeta își dorește să-și întemeieze o familie alături de niul iubit. Artista și noul iubit își doresc un copil împreună, dar acest plan se va concretiza în viitor. Chiar și așa, Dodo nu vrea să se grăbească și să se bucure de momentele petrecute în trei.

Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar sta foarte mult și cu băiețelul. Nu vreau sa grăbesc nimic, vreau sa vina de la sine. Îmi mai doresc și copil, și el la fel, însă nu acum. Pote când o să aibă Patric trei ani, cam așa. O să vedem ce o să fie până atunci!„, a mai spus artista.

De ce s-a despărțit Dodo de tatăl copilului ei

Dodo și Liviu Kevin nu mai formează un cuplu, iar artista a vrut să explice motivele reale din cauza cărora ea și fostul partener nu-și mai vorbesc deloc. Artista a dezvăluit că tatăl copilului ei, Liviu Kevin, nu a fost de acord ca ea să se mute la mama ei. De asemenea, între ei au intervenit și câteva certuri, din cauza faptului că sarcina a schimbat-o foarte mult pe tânăra mămică.

„Eu, de când am rămas însărcinată, m-am schimbat din toate punctele de vedere și am pus pe primul loc copilul. Am devenit emotivă, foarte sensibilă, mă certam cu Liviu din orice, devenisem foarte ­iritată de absolut orice se întâmpla în jur și am simțit nevoia să fiu lângă mama, să fiu în casa în care am copilărit și am crescut. El nu a fost de acord cu chestia asta și între timp ne-am certat puțin și acum nu mai vorbim',  declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter