Cine este Chef Hadad de la Masterchef România. Soţia i-a murit de cancer

Publicat pe

Cine este Chef Hadad de la Masterchef. Pro TV a încept filmările la noul sezon al emisiunii culinare Masterchef România. Printre cei trei jurați se află și Chef Hadad, prezent și în ultimul sezon al show-ului, difuzat în 2019. Simpaticul bucătar, care respiră artă culinară, are o poveste tristă de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chef Joseph Hadad de la Masterchef s-a născut pe 7 decembrie 1959 în Ierusalim, intr-o familie cu tradiție în gastonomie, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian. Deși este mereu zâmbitor, Chef Joseph Hadad de la Masterchef ascunde o dramă îngrozitoare.

Cine este Chef Hadad de la Masterchef România. Drama care l-a marcat

Însă, în spatele zâmbetului său se ascunde o dramă cutremurătoare. În 2007, Joseph Hadad şi-a pierdut jumătatea, femeia care i-a dăruit trei copii. Gila a murit de cancer la numai 42 de ani, după o luptă grea cu necruţătoarea boală.

„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor', mărturisea Chef Hadad de la Masterchef România, în urmă cu doi ani.

Și-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Se consideră vinovat pentru că ştiindu-se ocupat cu munca, nu a mers cu ea la doctor şi regretă enorm.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit.

Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…, a mai spus Hadad.

Citește și: Ce mult a crescut fiica cea mică a lui Joseph Hadad!

Citește și: Chef Joseph Hadad a ajuns la spital

Citește și: Actorul Ionuț Stoica a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit iar

Bucătar din familie de bucătari

A făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian. Are o carieră frumoasă în domeniu, începută în 1996 în România.

La vârsta 19 ani, după ce termină școala, este încorporat în armată pentru următorii 3 ani. După stagiul militar, Joseph este angajat la Dan Carmel Hotel ca ajutor de bucătar. Cu o dorință extraordinară de a învăța mai mult,se mută după 3 ani ca Chef Garde-Manger la Jordan River Hotel, un hotel de 450 camere din Tiberias, pentru ca în 1989 să fie promovat ca Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim.

În decursul timpului, Joseph se dedică exclusiv pasiunii de a găti, talentul său fiind remarcat deopotrivă de colegi și de clienți în diverse locații faimoase din întreaga lume: Kempinski Hotel în Germania, Ritz-Carlton Hotel în Boston, Savoy Hotel în Londra, Restaurantele Michelin în Paris și multe altele.

Ce spune Chef Hadad de la Masterchef despre noul sezon

Chef Joseph Hadad spune că este onorat să facă parte din juriu și așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe concurenți.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie.

Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe.

Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților', a spus Chef Joseph Hadad.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter