Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit iar. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a afaceristului

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns iar la despărțire. Cei doi o relație mai puțin obișnuită. După ce în urmă cu puțin timp anunțaseră că s-au împăcat, pentru a nu știu câta oară, acum par să se fi despărțit din nou. Totul ar avea legătură cu ziua de naștere a fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns iar la despărțire. Se pare că cei doi au ajuns iar la conflict cu doar câteva ore înainte de petrecerea aniversară a lui Bădălău, în cadrul căreia acesta urma să o prezinte pe părinților săi.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit iar

În loc de marele pas pe care urmau să îl facă în relația lor, Gabi Bădălău a ales să nu o invite, până la urmă, deloc pe Bianca la ziua lui de naștere.

Bianca s-a supărat foarte tare pentru că a lipsit din cel mai important pentru el, iar potrivit reporterilor Xtra Night Show aceasta l-ar fi blocat pe Gabi Bădălău peste tot.

Chiar dacă Bianca pare a fi decisă să nu îl mai vadă, Gabi continuă să o caute. Totuși, până acum, informația nu a fost confirmată oficial de niciunul dintre ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu a lipsit de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău!

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă pe psihologul ales pentru copii

Citește și: Constantin Enceanu, după ce a văzut-o pe Theo Rose fără lenjerie intimă

Citește și: Adela Popescu împlinește 35 de ani!

Gabi Bădălău se distrează cu …vecinele

Potrivit sursei menționate mai sus, în urmă cu doar câteva zile fiul de milionar a mers singur într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde invitat special a fost chiar Tzancă Uraganul.

Gabi Bădălău nu a fost însoțit de nicio domnișoară, însă reporterii Xtra Night Show au aflat că după ce a plecat spre casă, el a chemat la el în locuință două vecine.

De ce mama lui Gabi Bădălău nu o place pe Bianca Drăguşanu

Rodica Bădălău, o femeie respectată în mediul de afaceri, pare să o placă deloc la inimă pe Bianca Drăgușanu.

Nu ar accepta-o sub nicio formă, ajungând chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu, cu care a fost mai mereu la cuțite. Totul avea legătură cu banii.

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au.

Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite.

Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte’, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter