Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize”, dar are o condiție: „Ar fi un succes!”

Publicat pe

Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție. Andreea Marin a povestit recent ce condiții ar pune ca să prezinte din nou Surprize, surprize. Fosta Zână a făcut furori cu emisiunea tv care s-a difuzat timp de nouă ani și a avut un real succes. Pe atunci, show-ul era unul dintre cele mai urmărite proiecte de televiziune din România. Andreea Marin nu a uitat de acea perioadă frumoasă a vieții ei și a fost destul de entuziasmată la gândul că emisiunea ar putea apărea din nou pe micile ecrane.   

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție. Andreea Marin este una dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Asta nu o spun doar cei care o privesc pe micul ecran, dar și colegii de breaslă care o admiră pentru profesionalismul de care a dat dovadă întotdeauna. Vedeta a devenit populară și iubită în rândul românilor acum mai bine de zece ani, odată cu emisiunea Surprize, surprize. 

Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție: „Ar fi un succes!'Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție: „Ar fi un succes!'

Andreea Marin a făcut furori cu emisiunea Surprize, surprize, de la TVR, timp de nouă ani. Cu alte cuvinte, 18 sezoane au fost urmărite de către români cu sufletul la gură, descoperind povești impresionante de viață. Și la acea vreme, scopul Andreei Marin a fost acela de a schimba, în bine, viețile oamenilor. 

Citește și: De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă:„Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție'

Citește și: Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani:”Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute despre decesul tatălui ei:„Am avut un șoc. De când a murit, n-am putut să…'

Citește și: Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor:„M-a certat, că de ce nu sunt de acord ca…'

Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție

Andreea Marin a fost numită mult timp Zâna surprizelor, după ce a fost gazda unuia dintre cele mai urmărite show-uri tv din România, acum mulți ani. Invitată la podcastul Altceva cu Adrian Artene, vedeta a fost întrebată dacă și-ar mai dori să prezinte o astfel de emisiune. Entuziasmată, Andreea Marin a replicat că îi surâde ideea, dar atât timp cât respectă vremurile de acum. 

„Ar fi un succes! Dacă ar fi realizat cu responsabilitate, updatat timpurilor noastre, și se poate, sunt și producător și știu cum să fac asta, da, de ce nu?', a explicat ea în podcast.

Andreea Marin, despre colaborarea cu Valeriu Lazarov 

Vedeta tv a mai continuat faptul că Valeriu Lazarov, celebrul realizator de televiziune, nu ar fi plătit-o la începutul colaborării lor. Ea și-a început cariera în televiziune la Iași, unde era plătită cu bani puțini. Andreea Marin își amintește că salariul îi ajungea pentru câteva lucruri esențiale.

„Am început acceptând faptul că nu putem fi de la început plătiți cum visăm. Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar. Asta mi s-a spus și la TVR Iași, că nu eram plătită decât cu jumătate de normă.

Puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul, de la căminul facultății până la Televiziune și înapoi.

Pentru că voiam să merg pe tocuri, ca să fiu elegantă. Doar pentru atât îmi ajungea salariul, în rest mă ajuta tatăl meu, dar puțin', a povestit vedeta.

De la Iași a ajuns la București unde a colaborat cu Valeriu Lazarov, cel care a îndrumat-o în televiziune. El nu a plătit-o la început deoarece primele luni au fost un fel de practică.

„Mai târziu, când am ajuns la Lazarov, după mulți ani de televiziune, făcusem televiziune la știri, fusesem corespondent la Premiile Oscar, Lazarov mi-a spus:

În primele luni nu ești plătită, vreau să te văd că vii cu entuziasm la serviciu fără să fii plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești. S-au dovedit a fi adevăruri extraordinare', a mai adăugat Andreea Marin.

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter