Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani: "Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr"

Publicat pe

Mircea Radu și Andreea Marin sunt prieteni de peste 25 de ani. Cei doi au colaborat în trecut la TVR, iar prietenia lor a continuat, în ciuda faptului că nu au mai colaborat pe plan profesional. Recent, Mircea a fost prezent la lansarea cărții Andreei Marin, unde a făcut declarații inedite despre „Zâna”. Prezentatorul TV a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și-a lansat a doua carte, „Nu există nu se poate'. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a invitat persoanele apropiate, printre care și pe Mircea Radu. În trecut, cei doi au fost colegi de trust, prezentând împreună diverse emisiune. Prezent la eveniment, Mircea Radu a detaliat cum a cunoscut-o pe Andreea Marin.

Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani: "Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr"Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani: "Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr"

Andreea Marin și Mircea Radu sunt unii dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România. Prezent la lansarea cărții vedetei, colegul său , Mircea Radu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Fostul prezentatorul tv a precizat cum a cunoscut-o pe Andreea Marin și cum s-au înțeles pe vremea când erau colegi.

Citește și: Cum arăta Mircea Radu pe vremea Revoluției.Imagine rară din adolescență

Citește și; Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu.Cu ce se ocupă Raluca

Citește și: Andreea Marin, susținută de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta la lansarea cărții sale:„Cand ma plangeam ca nu imi iese ceva, tatal meu…”

Citește și: Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu:„Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută'

Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani

Andreea Marin și Mircea Radu sunt prieteni de peste două decenii. Pe 17 martie, Andreea a lansat cea de-a doua carte, „Nu există nu se poate', iar de la eveniment nu au putut lipsi cei mai apropiați prieteni, printre care și Mircea Radu. Fostul prezentator tv a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei tv și a povestit cum s-au cunoscut. Mircea și Andreea au prezentat împreună jurnalul de știri la TVR.

„Știu că Andreea face lucruri extraordinare, lucruri foarte serioase și abia aștept să ajung acasă, s-o citesc. Când vine vorba de emoție, sunt doi oameni pe care nimeni, niciodată, în România n-o să-i întreacă! Unul sunt eu! (râde) Cealaltă e Andreea! Am cunoscut-o pe Andreea acum 25 de ani, când a venit în Televiziunea Română. Urma să prezinte știri la ora 20. Era o figură frumoasă, proaspătă.

Ca orice nou-venit, nu știi despre mai nimic. Și ea avea anumite emoții. Avea în față o redacție cu 40 de oameni. Pe unii dintre ei îi văzuse la televizor. După câteva zile, în care ne-am purtat cu stângăcie, Andreea a zis > A mai luat câțiva colegi cu care se înțelegea. Și atunci mi-am zis > Așa am cunoscut-o pe Andreea ca om', a declarat Mircea Radu, pentru Wowbiz.

Cum s-au cunoscut Mircea Radu și Andreea Marin

Mircea Radu, 48 de ani, a povestit cum a cunoscut-o pe Andreea Marin, în urmă cu mai bine de 25 de ani. Jurnalistul a spus că Andreea a fost întotdeauna o profesionistă și că nimeni altcineva nu este amai bun pe micile ecrane. Mircea Radu și Andreea Marin au fost colegi mulți ani și amândoi au lucrat la aceleași televiziuni.

„Andreea evoluează în fiecare zi! Este felul ei, pur și simplu! Așa cum sunt unii oameni care, la 18 ani, gândesc bătrânește…probabil ai întâlnit tot felul de „moși' tineri…așa este Andreea o femeie care cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr. Ea este un om care evoluează permanent', a mai completat Mircea Radu.

Care a fost prima impresie a lui Mircea Radu despre Andreea Marin

În urmă cu ceva timp, Mircea Radu îi mărturiea Andreei Marin că i-a admirat întotdeauna calitățile fizice și a recunoscut că dezvoltase o pasiune pentru vedeta tv. Fostul prezentator tv a fost invitat în emisiunea  

Nu există nu se poate!' moderată de Andreea Marin, unde a vorbit despre prietenia cu aceasta. „Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20.00. Așa ne-am cunoscut noi…',  relatează libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter