Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu: „Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută”

Publicat pe

Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta a atras atenția publicului atât prin frumusețea sa interioară, cât și exterioară. Deși a trecut prin mai multe relații nefericite, „Zâna' și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este una dintre femeile care s-a remarcat în showbizul românesc prin bunătate, simpatie și carismă. Aceasta, deși are o carieră impresionantă în televiziune, a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste. Acum, din fericire, ea și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, bărbat la adresa căruia nu are decât cuvinte de laudă. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Zâna a povestit cum a fost prima interacțiune cu actualul său partener de viață!

Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu: „Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută'Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu: „Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută'

Aceasta a explicat că și-a cunoscut iubitul într-un mod întâmplător. Adrian Brâncoveanu nici măcar nu locuia în România când a început relația cu frumoasa prezentatoare.

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?

Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu

Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a povestit despre prima interacțiune pe care a avut-o cu Adrian Brâncoveanu. Se pare că celor doi le-a fost sortit să fie împreună, având în vedere că bărbatul nici nu lucra pe același continent, când a întâlnit-o pe Zână.

„Ne-am cunoscut absolut întâmplător. El lucra la un alt capăt al lumii, ca să spun așa, la vremea aceea. Era consul în Africa. A venit acasă. A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci… Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății și așa, cumva, prin cineva am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută.', a început vedeta, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Mai mult decât atât, Adrian nu era singurul care trecea printr-o perioadă dificilă. În același an, Andreea Marin și-a pierdut tatăl. În toate aceste clipe grele, ea a vorbit prin intermediul rețelelor de socializare cu Adrian.

„În același an s-a întâmplat și situația dureroasă din familia mea, în sensul că l-am pierdut pe tata. Cumva discutând probabil lucrurile astea ne-au unit și noi nici măcar nu ne cunoșteam, pentru că vorbeam la distanță. El știa cum arăt eu, dar eu nu știam cine e el', a mai spus ea.

Adrian Brâncoveanu a făcut primul pas

Ea a povestit că după o perioadă în care au vorbit pe rețelele de socializare, Adrian Brâncoveanu a invitat-o la un ceai. Din acel moment, cei doi au rămas împreună și se iubesc necondiționat.

„La un moment și-a dorit să ne întâlnim și m-a invitat la un ceai. Și apoi… ne-am văzut, ne-am plăcut. Îi sunt recunoscătoare pentru că a ales să fim împreună. După trei ani de du-te-vino, care n-au fost deloc ușori, dar dragostea ne-a făcut să ne dorim foarte mult asta. Ne-am dat seama că ne dorim mai mult decât niște călătorii la sfârșit de săptămână o dată pe lună', a continuat Andreea Marin.

Cum se înțelege Andreea Marin cu părinții iubitului său

Andreea Marin a vorbit inclusiv despre relația pe care o are cu părinții iubitului său. Dacă despre tatăl bărbatului nu poate spune extrem de multe, pe mama acestuia o iubește enorm. Cele două au o relație specială, Zâna spunându-i chiar „mama soacră', în ciuda faptului că ea și Adrian nu sunt căsătoriți.

„Părinții lui Adrian trăiesc, doar ai mei s-au pierdut. Mă înțeleg bine cu mama soacră. Este minunată! Eu nu cred în chestia asta că soacra este personajul opus. Cu tatăl lui nu am o relație atât de apropiată cum o am cu mama lui. Ei nu sunt împreună de mulți ani și de aceea am cunoscut-o mai mult pe mama. Îl cunosc și pe el, a fost la mine acasă, dar încă nu avem aceeași legătură ca și cu mama soacră', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter