Flori care aduc noroc în casă. Atrag iubirea și banii

Publicat pe

Flori care aduc noroc în casă. În afara rolului evident de înfrumusețare, sunt câteva flori care aduc noroc în casă și a căror prezență ne schimbă, chiar dacă nu realizăm asta de la început, starea de spirit. Iată ce plante nu trebuie să vă lipsească din casă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Flori care aduc noroc. Nu este un secret pentru nimeni că florile sunt o oază de sănătate și de energie, și că simpla lor prezență ne schimbă complet dispoziția. Totuși, unele dintre ele fac mai mult de atât – ne aduc norocul în casă, atrag iubirea și banii -, așadar ar trebui să fie nelipsite din spațiul nostru de locuit.

Flori care aduc noroc în casă. Atrag iubirea și baniiFlori care aduc noroc în casă. Atrag iubirea și banii

Flori care aduc noroc în casă. Crinul păcii

Cunoscut și sub numele de Crinul păcii, Spathiphyllum wallisii este una dintre florile care nu ar trebui să lipsească din casa noastră. Conform feng shui, creșterea crinilor păcii înseamnă că norocul și pacea îți vor invada casa odată cu această plantă cu frunze verzi lungi și flori albe strălucitoare. De asemenea, mulți oameni cred că aceste flori sunt foarte utile pentru purificarea aerului. Se spune că crinul păcii pus pe un blat de bucătărie aduce noroc. Nu în ultimul rând, aceste flori sunt deosebit de utile ca plante de birou.

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie. Purtarea lor aduce dragoste și belșug

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodii compatibile. Patru cupluri de zodii care fac perechea perfectă, în dragoste

Flori care aduc noroc în casă. Ficusul

Supranumită și planta de cauciuc, Ficus elastica este o plantă ornamentală populară de interior. Dacă în aer liber atinge înălțimi impresionante, soiul de interior poate fi păstrat la o dimensiune moderată, menținându-l ușor legat și tăindu-l atent. Lumina indirectă este cea mai bună pentru plantele cultivate în interior. Ficușii sunt considerați „plante bogate', deoarece se crede că atrag abundența, norocul și bogăția. în feng shui, se spune că frunzele rotunde simbolizează banii și prosperitatea.

Flori care aduc noroc în casă. Lămâiul

Se spune despre lămâi că aduce fericirea și lumina în casă, așadar este indicat să avem unul în casă. În afara faptului că produce gustoasele fructe galbene sau verzi, lămâiul este simbolul purificării și al prieteniei. De asemenea, se spune că dacă bei ulei de lămâie diluat, într-o seară cu lună plină, nivelul tău energetic va atinge cote maxime. Nu în ultimul rând, este grozav să-ți faci limonadă cu fructe crescute la tine în casă.

Flori care aduc noroc. Anthurium

Anthurium este o plantă originară din America de Sud și mai este numită floarea Flamingo'. În afara faptului că arată spectaculos, este ușor de îngrijit și va adăuga prospețime interiorului tău datorită coloritului splendid al florilor sale.

La fel ca și Spathiphyllum, Anthurium protejează casa de spirite rele și energie negativă. Nu în ultimul rând, planta amplifică vibrațiile pozitive din jurul casei, îți va îmbunătățește starea de spirit și te ajută să-ți încarci bateriile interioare.

Flori care aduc noroc în casă. Limba soacrei

Limba soacrei sau Sanseviera este, de asemenea, cunoscută sub numele de plantă de șarpe. Crește până la 60-70 de centimetri înălțime și are frunze lungi cu dungi verzi și galbene. Se pare că prosperă și cu o îngrijire minimă, dar este predispusă la daune din cauza udării excesive. Deși are o denumire deloc atractivă, se consideră că limba soacrei aduce noroc. Absoarbe energiile negative din aer și elimină toxinele. Se consideră că planta dă o energie puternică de protecție și protejează casa de energia chi negativă.

Flori care aduc noroc în casă. Orhideea

Orhideele Phalaenopsis sunt, de asemenea, aducătoare de noroc în casă. Sunt simplu de întreținut, având nevoie de doar trei cuburi de gheață pe săptămână pentru udare, de condiții umede și calde. Astfel, vor înflori luni întregi. Orhideea a fost o plantă populară în Japonia antică și a fost considerată un simbol al bogăției de către regalitate. Plantele erau păstrate în temple și adesea pictate. Se crede că orhideea aduce noroc și prosperitate acasă.

Se crede, de asemenea, că orhideele aduc dragoste și noroc, dar și ajutor în găsirea unui partener de viață potrivit. În feng shui, orhideele simbolizează relații bune, fericire și o fertilitate mai crescută.

Flori care aduc noroc în casă. Aloe vera

Aloe barbadensis morar este o plantă care are un gel de vindecare în frunzele sale groase. De altfel, sucul de aloe este extrem de utilizat în industria de frumusețe, dar și în cea alimentară! În afara proprietăților vindecătoare bine-cunoscute, planta de aloe vera aduce noroc și energie pozitivă în casa ta. Se crede că energia pe care o eliberează poate combate vibrațiile proaste. Este foarte ușor de cultivat și are nenumărate proprietăți medicale. Gelul se poate folosi pe arsuri solare, zgârieturi și tăieturi. Plantele de aloe vera ajută la menținerea aerului curat și ar trebui cultivate în direcția nord sau est pentru cel mai bun feng shui.

Flori care aduc noroc în casă. Bambus

Are un aspect interesant și este cunoscut pentru faptul că atrage bucuria și prosperitatea. Bambusul ofera protecție si noroc, ceea ce înseamnă șansele ca dorintele tale să se împlinească odată cu achiziționarea acestei plante vor crește. Despre bambus se mai spune că marește flexibilitatea mentală, oferă ajutor în dezvoltarea spirituală și aduce prosperitate. Plata este excelentă și pentru cei care suferă de depresie, deoarece te ajută să te eliberezi de sentimentele negative.

Vezi și sfaturi despre cum să îngrijești plantele iarna

Foto: Shutterstock


 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă