Zodii compatibile. Patru cupluri de zodii care fac perechea perfectă, în dragoste

Publicat pe

Nu există zodii 100% incompatibile, după cum nu exista zodii 100% compatibile în dragoste sau afaceri. Depinde de fiecare individ în parte să găsească o cale de mijloc în relația cu alți oameni, însă este adevărat că între anumite semne zodiacale există o chimie mai bună, fără eforturi, decât între altele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zodii compatibile: Berbec – Leu

Berbec – Leu, o întâlnire senzațională de suflete-pereche, plină de lumină, putere, energie și fortă. Dacă ai găsit un Leu, ține minte că personalitatea lui pare a fi fost creată pentru a se potrivi cu a ta. N-or să va lipsească niciodată ideile îndrăznețe, conversațiile animate și aventurile în doi.

Leul are o inimă mare, care te va fascina, și o înclinatie spre teatralism, care te va face mereu să râzi. Amândoi sunteți semne de Foc, așa că o să descoperiți mereu lucruri noi împreună, o să creați sau inițiați proiecte. Vreți aceleași lucruri, așa că o să le obțineți mult mai ușor în doi. Leul este un semn foarte romantic, așa că o să-ți facă o mie și una de surprize adorabile.

Sexual, Leul este o felină sălbatică, foarte sexy și pur și simplu fascinant. Și fiindcă Berbecul nu e fidelitatea întruchipata, un avertisment : să nu cumva să calci pe alături, fiindcă o să plătești scump, avertizează astrologii astrolog.ro. Leul nu uită când l-a călcat cineva pe coadă și se răzbună.

Citește și:

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii: nu ar trebui să înceapă niciodată o relație

Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Zodii compatibile: Taur – Capricorn

Taurul este o fire puternică, încăpățânată, dar, la fel de mult este și un familist convins, în care poți avea încredere. Cea mai bună compatibilitate pentru Taur este cu zodiile Capricorn și Fecioară, însă dacă ar fi să alegi între acestea două, mergi cu încredere pe Capricorn.

Amândoi sunteți semne de Pamânt, ceea ce înseamna că gânditi cam la fel și va puteți întelege sau chiar simți unul pe altul intuitiv. În primul rând, Capricornul te inspiră, e ambițios și insistent. Ca și ține, Capricornul știe să învârta și mai ales să administreze bani, așa că la capitolul finanțe casnice n-o să aveți de suferit.

Pe de altă parte, Capricornul adoră senzualitatea pentru care Taurul este atât de renumit, sensibilitatea și fidelitatea de care poți tu să dai dovadă. Ba chiar îi plac și accesele de posesivitate și de gelozie care se mai ivesc așa, uneori, dintre coarnele tale. Pentru Capricorn, gelozia este dovadă de iubire, nu defect.

Zodii compatibile: Leu- Săgetător

Leul nu poate fi înțeles de prea multă lume, deci trebuie să aibă grijă pe lângă cine nimerește, iar cea mai bună compatibilitate pentru Leu este Săgetătorul, semn de foc ca și el. Leii iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă sau care îi venerează. Aşadar, te potriveşti sexual cu jucăuşul Săgetător, care îţi poate ţine piept.

Încrederea ta de sine, mândria cu care știi să pășești în viață îl vor încânta pe Săgetător, care nici nu prea are probleme cu șefia, așa că te va și lasă să preiei conducerea. Uneori ai să simți că parcă acest nativ era făcut pentru ține. Săgetătorul este un nativ foarte direct și uneori o să te rănească spunându-ți adevărul în față, ceea ce îti cam zdruncină încrederea în ține.

Dar ai grijă: Săgetătorul nu vrea să trăiască într-o colivie, fie ea și aurită. Da-i puțină libertate de mișcare și se va întoarce mereu la ține!

Zodii compatibile: Pești – Rac

O persoană din zodia Pești este un partener sexual care nu are limite când vine vorba de plăcerea partenerului. Adori jocurile erotice, trăieşte partidele de sex la intensitate maximă şi ai tendinţe perverse. Însă, într-o aceeaşi măsură iubeşti cu tandreţe și te potriveşti sexual, cel mai bine, cu Racul.

Sentimentele sunt la mare preț pentru ambii nativi, Racul și Peștele trăiesc într-o lume unde inima dă decrete și le aplică, astfel încât vă veți întelege aproape intuitiv unul pe celălalt. Însă, financiar, Racul va trebui să preia controlul și să pună tu bani deoparte pentru că Peștele trăiește foarte mult în prezent, și nici nu se sinchisește de bani, nici nu știe să-i administreze.

Oricum, Rac gelos, nu uita că Peștele acesta nu te va răni niciodată din răzbunare sau din răutate! O relație aproape magică, în care fiecare veți simți că v-ați găsit perechea hărăzită de destin!

Vezi și care sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le poți trimite persoanei dragi

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă