Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, la 69 de ani. Ce spune despre operațiile estetice și ce dietă ține pentru un trup perfect

Publicat pe

Jane Seymour, celebra Dr. Quinn, are 69 de ani și arată splendid! Vedeta mizează pe naturalețe, căci nu a apelat deloc până la acest moment la bisturiu, însă are o armă secretă împotriva îmbătrânirii. Iată care este acesta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jane Seymour a cucerit definitiv publicul în rolul Dr. Quinn. Anii au trecut, însă, vedeta parcă întinerește pe zi ce trece. Mai are câteva luni și împlinește 70 de ani, dar nu își arată absolut deloc vârsta. Parcă efectul este invers în cazul ei și asta fără să fi trecut pragul esteticienilor.

'Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc, dar pot juca roluri de tânără de 25 de ani', a spus actrița într-un interviu. Și chiar așa este!

Jane Seymour nu are nicio operație estetică

Arată ca la 30 de ani, fără să fi fost nevoie să apeleze la bisturiu. Totuși care este arma secretă împotriva îmbătrânirii? Jane Seymour susține că a dus un stil ordonat și nu a făcut excese nici cu băutura și cu mâncarea, dar nici cu oboseala. Odihna este esențială pentru un aspect tânăr. Astfel, nu a pierdut nopțile, nu a căzut în patima niciunui viciu și a pariat pe alimentație echilibrată, sănătoasă.

Vedeta face și sport, care o ajută foarte mult. Practică yoga, însă nu optează nicioadată pentru meditație, căci 'este prea dinamică pentru a putea sta locului câteva minute', precum declara într-un interviu acordat Daily Mail.

Citește și: Drama neștiută a actriței Jane Seymour din Dr.Quinn. A pierdut o sarcină în timp ce se afla în direct la televiziune!

Incredibil cât de bine arată Jane Seymour în costum de baie, la 69 de ani!Actrița susține că nu-și retușează pozele

Jane Seymour din Dr.Quinn a pozat în Playboy la 67 de ani

Teo Trandafir, dezvăluiri intime despre bărbații din viața ei:„Nu suport să…'. Ce spune despre o nouă căsătorie

Ce mănâncă Jane Seymour

Un alt secret anti-îmbătrânire a fost consumul de ceaiuri în cazul actriței, cel negru și de banane cu ghimbir numărându-se printre preferatele sale. Pe lista băuturilor cel mai des consumate este trecut și sucul de morcovi.

Jane Seymour consumă aproximativ 75% fructe și legume într-o zi, iar la capitolul carne cea de pește o consumă cel mai des. Totuși, nu o evită nici pe cea de pui sau de curcan.

În urmă cu doi ani, vedeta a vorbit despre un truc simplu, dar eficient la care apela pentru a-și întinde pielea: își lipea pielea la ceafă cu bandă adezivă pentru a-și întinde gușa de sub bărbie.

Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, la 69 de ani. Ce spune despre operațiile estetice și ce dietă ține pentru un trup perfectCum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, la 69 de ani. Ce spune despre operațiile estetice și ce dietă ține pentru un trup perfect

În ceea ce privește ridurile, a reușit să le estompeze mult cu ajutorul măștilor din frunze verzi și masaje faciale.

Jane Seymour, mamă a patru copii

Jane Seymour are 51 de kilograme și 1,61 metri înălțime și reușește totuși să arate așa bine, cu toate că a născut de trei ori. Vedeta are patru copii: Katherine Flynn, în vârstă de 38 de ani, Sean Flynn, în vârstă de 35 de ani şi gemenii Kristopher şi John Keach, în vârstă de 24 de ani.

Vedeta a fost căsătorită de patru ori: cu Michael Attenborough, timp de doi ani, un an cu Geoffrey Planer, 11 ani cu David Flynn și 22 de ani cu James Keach, cu care are gemenii. Ceilalți doi copii au rezultat din căsnicia cu David Flynn.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter