Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent: „Cu ce i-am greșit eu?”

Publicat pe

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. Alexandru Pârgaru, cunoscut drept „copilul diamant', a apărut pe scena de la Românii au talent, vineri, pe 11 februarie. Tânărul celebru pentru cristaloterapie l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete, unul dintre jurații emisiunii. Iată ce i-a făcut concurentul actorului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. Alexandru Pârgaru a participat ca și concurent la Românii au talent, sezonul 12. Tânărul era cunoscut și înainte, după numeroasele interviuri controversate cu el postate în mediul online. Acesta e celebru în toată țara pentru cristaloterapie și susține că el crede în puterea cristalelor.

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent: „Cu ce i-am greșit eu?'Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent: „Cu ce i-am greșit eu?'

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. Alexandru Pârgaru a fost protagonistul unui număr ieșit din comun la Românii au talent. Pentru prestația lui, tânărul l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete, unul dintre jurați. Concurentul de profesie terapeut a vrut să-l „purifice' pe actor, dar nu i-a prea ieșit.

Citește și: Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent.Susține că a vorbit cu Dumnezeu, îngeri și demoni

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…' / EXCLUSIV

Citește și: Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au despărțit. Motivul separării:„Le-a cam stricat relația'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Danei Săvuică.Gabriela are un fiu

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. Alexandru Pârgaru a venit la emisiunea de la PRO TV pentru a vorbi despre cunoștințele sale și mai ales despre Divinitate. Tânărul ar fi încercat să-l „purifice' pe Mihai Bobonete, spunându-i să repete după el niște cuvinte, însă actorul s-a ținut de glume.

După ce numărul lui Alexandru Pârgaru s-a încheiat, Mihai Bobonete a povestit că nu mai are energie pentru nimic. Totodată, a spus că nu mai e dispus să urce pe scenă. Actorul a ținut să precizeze că nu a vrut să glumească despre cele sfinte, pentru că e o persoană credincioasă, însă i s-a părut că s-a aflat într-o situație penibilă.

Dialogul dintre Alexandru Pârgaru și Mihai Bobonete la Românii au talent

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. În continuare, redăm integral dialogul dintre Alexandru Pârgaru și Mihai Bobonete de pe scena de la Românii au talent:

„Bobonete: Tu ești mână în mână cu Cel de Sus?

Alexandru Pârgaru: Noi toți suntem mână în mână cu Cel de Sus.

Bobonete: Aveți cinci minute să vorbim despre Domnul Nostru Iisus Hristos?

Alexandru Pârgaru: Am de spus multe pentru cine are să asculte. Invit aici alături de mine pe domnul Bombonel.

Bobonete: Oh, my God. Nu am cum să refuz un om care a venit aici cu atâta bunătate, vorbește de Dumnezeu, de Iisus, de asta, ce poate să mi se întâmple…

Alexandru Pârgaru: Eu aici nu fac miștouri, nu fac glume, nu fac divertisment, sunt lucruri foarte divine și serioase. Namaste! Acest salut venit din limba tibetană este un salut al călugărilor și se traduce: Divinul din mine salută, respectă și iubește divinitatea din tine.

Bobonete: Dar ce te faci cu mine dacă eu sunt cu extraterești, cu alte alea?

Alexandru Pârgaru: Adică dacă nu credeți în Dumnezeu sau ce?

Bobonete: Nu știu, dacă nu cred în Dumnezeu ca tine.

Alexandru Pârgaru: Unul dintre cei mai mari atei ai istoriei omenirii, Blaise Pascal.

Bobonete: Stop! A zis așa: Dacă aleg să cred în Dumnezeu, iar la finalul vieții se va dovedi că Dumnezeu nu există, nu am pierdut nimic, dar dacă aleg să cred în Dumnezeu, iar la finalul vieții observ că el a existat, atunci am câștigat tot.

Alexandru Pârgaru: Ați știut, cinste dumneavoastră.

Bobonete: Ai vreun cristal la tine pentru dureri de măsea?

Alexandru Pârgaru: Nu glumesc cu așa ceva. Există pentru orice durere, orice cristal, dar nu eu nu fac glume cu așa ceva, repet'.

Mihai Bobonete, după prestația lui Alexandru Pârgaru de la Românii au talent

Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au talent. După ce a luat parte la numărul lui Alexandru Pârgaru, Mihai Bobonete a spus că nu mai are deloc energie. Juratul de la Românii au talent a mărturisit că nu glumește niciodată despre Dumnezeu și cele sfinte, pentru că așa l-au învățat părinții lui de mic.

„Mă, cu ce i-am greșit eu? De ce a venit omul ăsta peste mine? M-a luat pe mine, eu fiind un om credincios la rândul meu, mă ducea într-o zonă în care nici nu puteam să glumesc, dar eu nu glumesc despre Dumnezeu și despre cele sfinte, că așa m-au învățat ai mei.

Mă gândeam că ar trebui să îmi folosesc umorul să ies din situația aia penibilă în care mă aflam, dar când încercam să fac o glumă, omul îl aducea pe Dumnezeu și pe Iisus, na, mai fă glume!

Că babele de acasă dacă se uită când eu zic ce cauți tu cu lumina lui Iisus, scuipă televizorul și zic, de aia l-au adus pe grasul ăsta ca să îmi strice mie Sfânta Liturghie de duminică. Nu m-am băgat acolo', a spus Mihai Bobonete la Românii au talent.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter