Cum s-au afișat Loredana și Adrian Minune pe rețelele de socializare. Fotografia a stârnit multe reacții

Publicat pe

Cum s-au afișat Loredana Groza și Adrian Minune pe rețelele de socializare. Loredana Groza este deja cunoscută de publicul larg pentru aparițiile sale controversate de pe rețelele de socializare. Recent, ea s-a afișat alături de un celebru manelist, Adrian Minune. Fotografia postată a adunat imediat peste 17.000 de reacții și multe comentarii. Iată ce au spus urmăritorii artiștilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete din România din cauza ipostazelor îndrăznețe în care se afișează pe rețelele de socializare. Recent, ea a publicat o fotografie alături de Adrian Minune. După cum și-a obișnuit fanii, cântăreața a pozat extrem de senzual alături de celebrul manelist.

Cum s-au afișat Loredana și Adrian Minune pe rețelele de socializare. Fotografia a stârnit multe reacțiiCum s-au afișat Loredana și Adrian Minune pe rețelele de socializare. Fotografia a stârnit multe reacții

Fotografia postată a strâns imediat un număr foarte mare de reacții, dar și de comentarii. Iată ce au avut de spus fanii artistei!

Citește și: Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza și Nick Casciaro:'El a venit însoțit de…'

Citește și: Povestea neștiută a hitului „Bună seara, iubite!', interpretat de Loredana Groza și Ion Caramitru:'Parcă-mi era teamă să-l cânt'

Citește și: Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui:„Cum să bat o femeie când…’

Citește și: Adela Popescu are COVID-19 a doua oară:„Îmi curge nasul și gâtul mă doare’. Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Cum s-au afișat Loredana Groza și Adrian Minune pe rețelele de socializare

Loredana Groza este o adevărată femeie și nu îi este teamă să arate acest lucru. Cântăreața, deși are 51 de ani, pozează ca la 20! Aceasta s-a afișat recent alături de Adrian Minune pe rețelele de socializare. Cu un picior ridicat și cu un zâmbet greu de confundat, jurata X-Factor părea că se simte extrem de bine în preajma cântărețului de manele.

Fanii nu s-au putut abține și au comentat imediat! Urmăritorii s-au împărțit în două tabere: cei care apreciază îndrăzneala artiștilor și cei care îi critică, având în vedere că fiecare dintre ce doi este căsătorit.


„Doi artisti cu Renume!
'/ „Sunteți drăguți !!' / „Ce va potriviti, bine va mai sta', au fost câteva dintre comentarii.

Cât a primit artista pentru a poza în PlayBoy

Loredana Groza este una dintre vedetele care a avut curajul de a poza dezbrăcată în PlayBoy. Aceasta a primit, la vremea respectivă 13.000 de euro pentru a renunța la inhibiții și haine!

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000', a spus Dan Capatos.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter