Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent: „Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Actor cu o carte de vizită de invidiat, Dragoș Bucur se bucură de același succes și în proiectele de televiziune în care este implicat. După „Visuri la cheie, el a acceptat provocarea „Românii au talent (PRO TV), un proiect diferit, în care, mărturisește, a intrat cu oarecare teamă. Juratul ne-a vorbit despre relația cu ceilalți membri de la aceeași masă, în mod special despre relația cu Bobonete și cum și-a schimbat percepția între timp despre colegul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Spune-ne, te rog, cum a fost prima ta interacțiune cu noul rol, dar și cu colegii de la masa juriului de la Românii au Talent!

Am venit cu oarecare teamă în proiectul acesta, pentru că nu sunt obișnuit cu filmări de platou, cu oameni în public și nici cu tipul acesta de emisiune de talente. Ai spus „noul rol și trebuie să recunosc că multă lume mă întreabă: „Tu cine ești, ăla rău sau ăla bun?. Nu există asta în emisiunea „Românii au talent, fiecare este așa cum simte și reacționează așa cum îi este firesc, nu e niciun scenariu în care fiecare jurat joacă un rol anume. Eu sunt Dragoș și m-am comportat așa cum am considerat de cuviință în condițiile create de cadrul emisiunii, iar colegii mei au fost un sprijin real pe durata întregii filmări.

Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent: „Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că...'/ EXCLUSIVCum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent: „Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că...'/ EXCLUSIV

Dragoș Bucur, despre relația cu Andra și Andi Moisescu la Românii au talent

Ce sfaturi ați primit de la „veteranii Andra și Andi Moisescu?

Există un ritm anume al emisiunii, iar Andra și Andi au fost foarte importanți în găsirea acestuia în noua formulă de jurați. Amândoi ne-au sfătuit înainte de începerea filmărilor să ne bazăm pe instinct și să ne bucurăm de experiența care urmează, pentru că asta este cheia acestei emisiuni. Le mulțumesc pentru sfaturi și pentru că ne-au primit atât de frumos în proiectul ăsta!

Citește și: Ce l-a făcut pe Dragoș Bucur să accepte rolul de jurat la Românii au Talent:”Primul gând a fost să refuz”

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească:„Dacă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu acum, după ce s-a retras din televiziune:„Nu mă plâng'

Dragoș Bucur, despre relația cu Mihai Bobonete la Românii au talent

Bănuiesc că prezența lui Bobonete a relaxat și mai mult atmosfera pe platoul de filmare… Ne poți dezvălui câteva amănunte de culise?

Cred că lumea (inclusiv eu până de curând) are această părere despre Bobo, că este doar un băiat glumeț care destinde atmosfera… Ei bine, Mihai este foarte subtil și deosebit de atent la detalii, în același timp foarte sensibil și sufletist. Mă bucur mult că am apucat să lucrez cu el, pentru că aș fi rămas cu acea părere care nu cuprinde în totalitate personalitatea lui.

Dragos Bucur: „Ultima jumătate de an a fost complicată'

Cu siguranță proiectele profesionale îți ocupă foarte mult timp… În condițiile astea, cum reușești să-ți faci timp pentru familie? Cum este viața cu trei copii, în special în perioada asta dificilă?

Da, recunosc că ultima jumătate de an a fost complicată. Eu am filmat destul de mult, Dana este foarte ocupată cu o afacere pentru care muncește de peste un an, și toate astea ne-au cam dat peste cap. Partea bună este că reușim să ne rezervam cel puțin câteva ieșiri pe săptămână în pădurea de lângă noi, și pentru cei mici asta este aur!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter