Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească: „Dacă...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Brumă a spus în repetate rânduri și a explicat clar motivele pentru care nu s-a căsăorit și nu ar intenționa să se mărite cu Mircea Badea. Cu toate acestea, vedeta ne-a dezvăluit ce i-ar putea convinge pe ea și pe jurnalist să spună „da' la starea civilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Atunci când vine vorba despre viața personală, mizezi întotdeauna pe discreție, însă faptul că sunteți unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz suscită interesul multora. Cum ați reușit să vă „protejați relația, când la tot pasul auzim despre câte o despărțire, mai ales în cercurile în care vă învârtiți voi…

Habar n-am…

Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească: „Dacă...'/ EXCLUSIVCarmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească: „Dacă...'/ EXCLUSIV

Carmen Brumă: „Am învăţat în timp să gestionăm momentele de tensiune'

În orice relație există suișuri și coborâșuri, evident nu totul poate să fie numai lapte și miere. Cum a fost încercată relația voastră, de-a lungul timpului, și cum ați gestionat perioadele mai grele, tensionate poate? Concret, ce v-a ținut împreună?

Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de „evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative. Dacă eşti „pe plus, continui…

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea:„Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami'

Citește și: Dieta lui Carmen Brumă.Ce mânâncă iubita lui Mircea Badea la micul dejun, în post

Citește și: Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj:„M-am consumat mult, mă simțeam vinovată'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an:”Privim viața prin ochii tăi”

Ce i-ar convinge pe Carmen Brumă și Mircea Badea să se căsătorească

„Oamenii nu sunt făcuți să fie monogami, este una dintre declarațiile care au aprins destule discuții. Cumva, în contradicție, având în vedere că ai o relație cu Mircea de 22 de ani. Mulți s-au grăbit să tragă concluzia că infidelitatea nu ar constitui o problemă în relația voastră… Totuși, ce nu ai accepta niciodată într-o relație?

Nu ştiu şi nici nu m-am gândit la asta, mi se pare pierdere de vreme şi de energie. Prefer să trăiesc şi o să ştiu eu când ceva devine „inacceptabil.

Ai expus clar motivele pentru care nu te-ai căsători… Există totuși ceva ce te-ar putea face să te răzgândești în această privință, având în vedere că cererea a fost deja făcută? Nu zic neapărat de nuntă, dar poate o ceremonie într-un cadru restrâns? Sau semnarea actelor la Starea Civilă?

Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere.

Carmen Brumă: „Vlad poartă numele ambilor părinţi'

Sunt părinți care spun că se căsătoresc pentru a avea același nume, ca să nu pună copiii întrebări sau să nu primească întrebări de la școală. Vlăduț ce spune despre acest subiect? A întrebat ceva referitor la asta?

Vlad poartă numele ambilor părinţi şi i se pare logic să fie aşa.

Din ce am văzut eu, ești o fire calmă, mereu cu zâmbetul pe buze… Dar ce o enervează pe Carmen Brumă?

Sunt evident multe lucruri care mă enervează, ca pe fiecare dintre noi, dar „lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter