Dieta lui Carmen Brumă. Ce mânâncă iubita lui Mircea Badea la micul dejun, în post

Publicat pe

Dieta lui Carmen Brumă stârnesc curiozitatea tuturor celor care îi invidiază silueta! Pe lângă mult sport, iubita lui Mircea Badea ține o dietă strictă și recent a oferit, pe contul de Instagram, un exemplu de mic dejun de post. Ce mănâncă, așadar, Carmen Brumă dimineața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă a făcut, pe Instagram, o postare specială pentru cei care țin postul Crăciunului, dar și pentru fanii ei care sunt vegetarieni legată de cea mai importantă masă a zilei. După ce și-a încheiat antrenamentul de dimineață, Carmen a arătat ce mănâncă la micul dejun.

„Gata antrenamentul. Ne hidratăm cum trebuie și ne apucăm de micul-dejun, varianta de post, așa cum v-am promis. O variantă care combină sursele vegetale astfel încât să aveți toți aminoacizii esențiali și să aveți un grad mare de sațietate și de satisfacție, de ce nu.

Pentru că varianta asta este una foarte gustoasă. Nu este singura, puteți să faceți o grămadă de combinații pe care le găsiți și în programul meu de post.

Pentru această variantă, aveți nevoie de o lipie, de preferabil din făină integrală, apoi eu am aici hummus cu semințe de dovleac.

Fulgii de drojdie inactivă, uscată inactiv, o sursă foarte bună de B1, Magneziu și proteine. Și niște ardei gras', le-a transmis Carmen Brumă urmăritorilor săi.

Iubita lui Mircea Badea a combinat toate ingredientele și a dezvăluit că această variantă a ei de mic dejun este nu doar foarte gustoasă, ci și sănătoasă și oferă toată energia de care avem nevoie pentru un start bun al zilei.

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, după divorț:'Privind în urmă, suntem…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Dan Capatos:„Sunt predispus la demență și Alzheimer’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos.Sunt împreună de 20 de ani

Dieta lui Carmen Brumă. Variante de mic dejun

Pe site-ul său, Carmen Brumă a mai postat rețete sănătoase și cu puține calorii pentru mic dejun.

„NU SARI PESTE MICUL DEJUN!
E un obicei prost care, în timp, duce sigur la acumularea de kilograme sau chiar la obezitate. Organismul are nevoie de nutrienti pentru a functiona in mod corect si pentru a se mentine in forma, iar privarea acestuia de hrana la inceputul zilei este o greseala. Medicii spun ca atunci cand organismul nu primeste hrana, dupa o noapte intreaga de repaus alimentar, el incepe sa dezvolte rezistenta la insulina , probleme cu tensiunea arteriala sau colesterolul .
Un mic dejun echilibrat combina carbohidratii de calitate cu fibre si proteine. In acest fel, nutrientii se transforma aproape integral in energie (si nu in depozite de grasime), senzatia de satietate persista de-a lungul zilei, iar sistemul digestiv functioneaza asa cum trebuie.

Iata 3 exemple de mic dejun echilibrat, pentru toate gusturile , pe care eu le mananc frecvent :

  1. OMLETA din 3 oua, facuta in tigaie fara ulei, 2 felii de paine integrala, salata de legume proaspete cu ulei de masline sau canepa.
  2. URDA CU ARDEI MARAR SI SEMINTE- 150 g de urda sau ricotta amestecata cu marar si seminte diverse, floarea soarelui, canepa, dovleac
  3. LAPTE DE MIGDALE CU OVAZ, MEI, CANEPA

Aceasta varianta de mic dejun poate fi consumata si de cei care tin post, sunt vegetarieni sau au intoleranta la lactoza. Aveti nevoie de :

200 ml lapte de migdalemic dejun kuv mic

3-4 linguri fulgi de ovaz

2-3 linguri fulgi de mei

2 lingurite seminte de canepa

1 lingurita fulgi de cocos

1 lingurita de miere

scortisoara

Eu mi-am preparat laptele de migdale foarte usor si rapid , cu ajutorul storcatorului prin presare la rece.

Ingrediente pentru laptele de migdale

• 200 g migdale

• 2 litri de apa plata

• 10 g pudra de vanilie (optional)

Instructiuni

Migdalele se lasa la inmuiat pret de 5-6 ore, dupa care se arunca apa si se spala sub jet de apa proaspata. Am adaugat in storcator migdalele si cei 2 litri de apa pe rand, alternand 1-2 linguri de migdale cu 100 ml de apa. Pe masura ce migdalele se macina am introdus si apa suficienta deoarece pulpa de migdale iese rapid.

Pulpa eliminata se mai poate refolosi ca blat pentru diverse prajituri. Sita din storcatorul prin presare la rece se curata foarte usor dupa folosire, sub jet de apa, cu ajutorul unor perii speciale pe care le primiti la achizitionarea aparatului.

Lapte de migdale rezultat e clar, fara pulpa si nu am avut nevoie de punga de strecurat ca atunci cand laptele se prepara in blender.  Adaugam mierea si vanilia, amestecand bine”, a scris Carmen Brumă pe site-ul său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter