De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea: „Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”

Publicat pe

Carmen Brumă a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit cu Mircea Badea. Sunt împreună de peste 20 de ani, însă nu au ajuns până acum în fața altarului. Pentru a dezminți zvonurile, ea a povestit că în relația lor nu s-a pus niciodată problema de gelozie. Iată care e motivul real pentru care cei doi realizatori TV nu și-au unit niciodată destinele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă a mărturisit de ce nu s-a căsătorit cu Mircea Badea. Vedeta a spus lucrurilor pe nume, după ce, de-a lungul timpului, fanii i-au adresat deseori această întrebare. Încă de la început, ea a menționat că în relația lor nu există gelozii și că totul funcționează perfect și fără acel act de la starea civilă. Totodată, ea a dezvăluit și ce părere are despre nuntă, în general.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din lumea mondenă. S-au cunoscut în urmă cu mai bine de două decenii, iar de atunci sunt de nedespărțit. Le-au dat de fiecare dată peste nas răutăcioșilor, arătându-le că iubrea lor este reală. Cea mai mare dovadă de iubire este fiul lor în vârstă de șapte anișori.

Citește și: Ce dietă ține Carmen Brumă de Sărbători.Cum să mănânci bunătăți de Crăciun și de Revelion fără să te îngrași

Citește și: Ce părere are Mircea Badea despre pozele sexy postate de Carmen Brumă pe Instagram

Citește și: Cum se prepară salata gătită de Elwira Petre la Chefi la Cuțite:„O fac de fiecare dată de Crăciun'

Citește și: Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani:„În primele 8 luni nu am avut niciun angajat'

De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea

Recent, Carmen Brumă a fost invitată în platoul Antena Stars. Printre altele, ea a vorbit și despre relația cu partenerul ei, Mircea Badea. Vedeta a mărturisit că nu este geloasă și că nu a pus niciodată mâna pe telefonul lui, pentru a-l controla. Conform spuselor ei, pentru ca o relație să funcționeze, trebuie să știi să-i oferi spațiul necesar celuilalt.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire', a declarat Carmen Brumă pentru Antena Stars.

Ce spune Carmen Brumă despre nuntă, în general

În același timp, Carmen Brumă a mărturisit că Mircea Badea a cerut-o de soție, însă ea a refuzat. Vedeta și-a justificat decizia, spunând că, din punctul ei de vedere, longevitatea unui cuplu nu e legată de niște „simple formalități'. În plus, ea a declarat că nu-i place ideea de nuntă din postura de protagonist.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami', mai spunea ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter