Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj: „M-am consumat mult, mă simțeam vinovată”/ EXCLUSIV

Publicat pe

E reconfortant să ai interviuri cu jurnaliști, fiindcă aproape întotdeauna ai parte de răspunsuri detaliate și fără divagații, așa cum și-ar dori și ei să primească de la interlocutorii lor, drept urmare nici Simona Pătruleasa (Kanal D) nu a făcut excepție. Recunosc, am profitat de asta și ne-am satisfăcut toate curiozitățile, atât cu privire la viața ei profesională, cât și la cea personală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tu și Sabin formați un cuplu de invidiat și curând împliniți 14 ani de căsnicie. Nu o să te întreb care este secretul unui mariaj atât de longeviv, dar te rog să-mi spui care sunt lecțiile de viață pe care le-ați învățat unul de la altul și în ce măsură e nevoie de concesii pentru a face lucrurile să meargă.

De-a lungul timpului, mi-am dat seama că poți ajunge foarte ușor la conflict. Este foarte important să fii atent la ce spui, cuvintele pot să fie foarte dureroase, pot răni și este greu să ștergi ceea ce ai spus. Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim. Ne respectăm, asta este cel mai important. Și în pandemie, considerată o piatră de hotar pentru multe relații, noi nu am avut nicio problemă. De când suntem împreună, de 17 ani, am fost despărțiți doar trei zile, în primele luni de relație. În rest, nu am stat nicio zi, nicio noapte unul fără celălalt. Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună. Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros. Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film.

Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj: „M-am consumat mult, mă simțeam vinovată'/ EXCLUSIVSimona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj: „M-am consumat mult, mă simțeam vinovată'/ EXCLUSIV

Simona Pătruleasa: „Datorită soțului am trecut mai ușor peste toate'

Nu mai este un secret pentru nimeni că mariajul vostru a fost greu încercat, din exterior. Cum ați reușit să depășiți momentele dificile?

Când le-am trăit, mi s-au părut mai grele, m-am consumat mult, dar Sabin a fost mai detașat, nu-l afectau atât de mult și încerca să îmi ridice și mie moralul, să mă întărească. El a fost mai puternic și datorită lui am trecut mai ușor peste toate. Ne-am sprijinit reciproc, însă el a fost pentru mine un sprijin mai mare.

Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani:”Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:”Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mikaela, fiica Iuliei Albu, cu iubitul mamei sale:„El nu concepe ca…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea:„Sunt și mamă, și tată'

Ai simțit vreodată că mariajul vostru este în pericol de a se rupe? Se spune că iubirea este cea mai importantă și că ea ține doi oameni împreună, dar pe de altă parte sunt și voci care susțin că iubirea nu este de ajuns… Cum e în cazul vostru?

În atâția ani, sunt momente în care te gândești la unele aspecte mai puțin plăcute. Când nu reușeam să devin mamă, mă gândeam că Sabin merită să trăiască experiența asta, mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept față de el să nu aibă copii, doar pentru că eu nu pot. Au fost momente dificile, însă, din fericire, am reușit să trecem peste ele. Dar lucrurile dificile ne-au sudat, de fapt, relația.

Simona Pătruleasa: „Suntem perfecți unul pentru celălalt, cu defectele noastre'

Peste ce ai trece și peste ce nu de dragul omului iubit? Care sunt defectele pe care le acceptați unul la celălalt? Dar calitățile pe care le apreciați?

Nici nu mă gândesc la astfel de lucruri negative. Suntem perfecți unul pentru celălalt, cu defectele noastre. (zâmbește) Sabin este foarte ordonat, ceea ce contează într-o familie, îi place disciplina, mă ajută la treburile casei, ceea ce contează enorm, mă ajută cu Ingrid foarte mult. De altfel, noi două suntem pe primul plan, se gândește întâi la noi. Nu am ce să îi reproșez.

Simona Pătruleasa: „Sabin face întotdeauna gesturi frumoase'

Recent a fost Valentines Day. Nu știu dacă sărbătoriți Ziua îndrăgostiților, dar sunt curioasă care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ți-a făcut-o soțul tău. Și nu trebuie să fie vorba neapărat despre cuvinte...

Noi nu sărbătorim neapărat Valentines Day, Sabin ne aduce flori întotdeauna, fără o ocazie anume. Mie mi se pare o sărbătoare împrumutată, dar asta nu înseamnă că cei cărora le place nu o pot sărbători. Important este că oamenii găsesc motive de bucurie chiar și într-o astfel de sărbătoare. Mie îmi plac foarte mult florile, îmi dau o stare de bine și îmi cumpăr și singură, este pentru mine o bucurie imensă să îmi iau un buchet de lalele sau de trandafiri duminica. Noi nu prea ne facem declarații în cuvinte. Sabin face întotdeauna gesturi frumoase, și nu ne referim la cele materiale, ci la mici bucurii, ne dedicăm foarte mult timp, și pentru mine astea sunt lucrurile cu adevărat valoroase.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter