Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică: „Eram nefericită”

Publicat pe

Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta, deși are o carieră de invidiat, a avut parte de multe momente dificile. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Zâna a vorbit despre depresia cu care s-a confruntat în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică. Iată cum a reușit să facă față acelei perioade și cine i-a fost alături!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Aceasta, deși se bucură în prezent de o viață absolut minunată, în trecut s-a confruntat cu mari probleme! Una dintre ele a fost depresia de care a suferit în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică. În cadrul podcastului „Fain și simplu cu Mihai Morar', prezentatoarea a vorbit despre motivele care au stat la baza nefericirii sale, dar și despre omul care i-a oferit putere spirituală!

Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică: „Eram nefericită'Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică: „Eram nefericită'

Vedeta a recunoscut că perioada prin care a trecut a fost una extrem de dificilă și că singurul om care îi oferea fericire era fiica sa, Violeta. Andreea Marin a explicat că nefericirea sa era apăsătoare, motiv pentru care a apelat la ajutor specializat.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Marin ca să slăbească după Sărbători: „Nu mănânc absolut deloc…’

Citește și: Dieta cu supă – preferata vedetelor de la Hollywood. Cum să slăbești 4 kilograme în 7 zile

Citește și: Andreea Marin a început dieta de post. În ce constă meniul ei timp de două săptămâni

Citește și: Află ce diete recomandă Adelina Pestrițu și Alina Eremia pentru un stil de viață sănătos la început de an

Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit recent despre o perioadă extrem de grea din viața sa. Vedeta de televiziune a recunoscut că în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică se simțea nefericită și depresia se instala ușor-ușor în corpul ei. Bruneta a subliniat faptul că singura sa fericire de la acel moment era fiica ei, Violeta.

„Depresia asta nu vine așa,din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele', a spus ea în podcastul lui Mihai Morar.

Ea a recunoscut că a apelat la ajutor specializat, după ce a văzut la televizor un psiholog care vorbea despre acest gen de probleme medicale.

Am înțeles din explicațiile acelui psiholog, de la televizor, că ar trebui măcar să verific, ceea ce am și făcut. Și în felul acesta am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce.', a continuat ea.

Andreea Marin a făcut o campanie națională despre depresie

Deoarece acel episod a marcat-o, vedeta a vorbit public despre depresie. Ea a inițiat o campanie națională de informare și conștientizare, în urma căreia a primit un feedback extrem de pozitiv. Andreea Marin susține cu vehemenență că depresia nu este o joacă.

La momentul acela nu se vorbea despre depresie așa cum se face astăzi. Eu am vorbit deschis, am făcut și o campanie națională despre depresie, astfel încât oamenii să știe că pot trece prin asta. Am văzut oameni destoinici, oameni ce păreau cu picioarele pe pământ, care și-au luat viața în urma depresiei. Deci nu e o joacă!”, a adăugat ea.

„Sufletește nu eram bine'

Ea a recunoscut că nu era bine din punct de vedere emoțional și că știe ce să schimbe pe viitor. Ea crede că unul dintre motivele pentru care a ajuns în acel punct lipsa experienței de viață.

„Sufletește nu eram bine. Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile. Aș fi mai atentă, pur și simplu.Deși uneori nu ai cum să-ți dai seama. E o lipsă de experiență. Înveți greșind. Când ai 20-30 de ani încă nu ești destul de copt și trebuie să treci prin greu, ca să înveți lecția din asta', a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter