Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu. Cu ce se ocupă Raluca

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România. În urmă cu mai bine de șase ani, Mircea a întâlnit o tânără din Botoșani, iar în prezent au doi copii împreună. După mai multe relații eșuate, Mircea Radu și-a găsit liniștea alături de Raluca. Cu ce se ocupă aceasta?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca în urmă cu șase ani. Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu? Prezentatorul TV a avut mai multe relații, dar toate s-au finalizat prin despărțiri. Raluca și Mircea Radu s-au cununat în 2013, iar în urma mariajului lor au venit pe lume doi copii, un băiat și o fetiță.

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai râvniti burlaci din televiziune. Acesta era curtat de multe femei, mai ales când era pe culmea succesului în tinerețe. La un moment dat, prezentatorul tv a rămas cu gândul la o singură femeie care i-a furat mințile. Raluca a fost cea de care s-a îndrăgostit Mircea Radu.

Citește și: Cum a trăit Mircea Radu Revoluția din 1989:”În momentul ăla, viața mea a devenit alta”

Citește și: Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune:„Nu cred că va fi o carieră, dar…'

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez'

Citește și: Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu.A fost ultima sa dorință

Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu

Mircea Radu este căsătorit cu Raluca Olaru, iar împreună au doi copii minunați. Cei doi și-au unit destinele în 2013, iar cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești di Botoșani, iar evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici. Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe jurnalist doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Cu toate astea, prezentatorul Tv a declarat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu', declara prezentatorul de televiziune.

Raluca este cu 20 de ani mai tânără decât Mircea Radu

În urmă cu șase ani, Mircea Radu și-a găsit sufletul pereche. Jurnalistul a cunoscut-o pe Raluca, cu 20 de ani mai tânără decât el, alături de care și-a construit o familie minunată. Cei doi s-au mutat în Capitală, iar Raluca s-a angajat la o clinică din Piatra Neamț. De când a început pandemia de coronavirus, soția prezentatorului TV a fost nevoită să petreacă mai mult timp la clinică pentru îngrijirea pacienților cu coronavirus.

Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu', a afirmat Mircea Radu.

Ce face în prezent Mircea Radu

Mircea Radu și-a început cariera în televiziune în anii 90, ca prezentator al știrilor TVR. Acesta a plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste', la Antena 1. În 2009, emisiunea „Din Dragoste' a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a se realiza emisiunea „În Trecerea Anilor'. Din octombrie 2016, Mircea s-a întors la TVR 2 cu o confruntate amicală, împreună cu Marina Almășan.

Jurnalistul a pus bazele unui proiect culinar  «Poveşti cu Gust» înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea.  Înapoi la rădăcini', a spus Mircea Radu, potrivit clickpentrufemei.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter