Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Facebook și Apple s-au luptat pentru el

Publicat pe

Sebastian Dobrincu va fi investitor la „Imperiul Leilor”. Tânărul în vârstă de 23 de ani va face parte din echipa de jurați de la Imperiul Leilor. Sebastian este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți cunoscuți, precum Selena Gomez sau Shake Shack. Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea care le oferă antreprenorilor șansa ca afacerea să le fie finanțată de marii investitori ai țării revine în curând la PRO TV. Imperiul Leilor revine cu un nou sezon și aduce în fața telespectatorilor cinci investitori de top. Printre aceștia se numără și tânărul de 23 de ani, Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr investitor al echipei de la PRO TV, intrând în lumea afacerilor la 11 ani. Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor? Acesta și-a găsit un drum în viață la 17 ani, mutându-se în America, iar la 23 de ani este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Sebastian a fost pasionat de mic de IT, iar acest lucru l-a făcut să ajungă pe culmile succesului în SUA.

Citește și : Cine este Sebastian Dobrincu, jurat la Imperiul Leilor.L-a impresionat pe Mark Zuckerberg

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu:„A făcut…'

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu.Ce dietă ține

Sebastian Dobrincu va fi investitor la „Imperiul Leilor”

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit într-un timp foarte scurt lider pe piața de digital marketing. S-a născut în București și a fost pasionat de programare și tehnologie încă de la o vârstă fragedă. Imperiul Leilor revine cu un nou sezon și aduce în fața angajatorilor care vor să intre în lumea afacerilor cinci investitori de top. Trei dintre ei au participat și și la primle două sezoane ale emisiunii. Sebastian Dobrincu și Dr. Wargha Enayati sunt noii investitori.

Sebastian, noul investitor de la Imperiul Leilor a fost mereu pasionat de IT, iar băncile școlii nu l-au entuziasmat prea tare, așa că a decis să își croiască propriul drum la vârsta de 17 ani. Tânărul a plecat în America unde și-a dezvoltat o afacere.

Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

La 17 ani Sebastian Dobrincu a fondat Storyheap, iar platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare. Bazându-se pe o analiză a datelor statistice. Storyheap a avut un succes imens încă de la lansare, iar multe celebrități internaționale au ajuns să folosească platforma lui Sbeastian. După Storyheap, tânărul a dezvoltat alte două proiecte, Brandmates și Owlmetrics, cu scopul de a ajuta brandurile să folosească statistici pentru a-și crelte prezența în social media.

Iubitul artistei Ioana Ignat a intrat la Universitatea Stanford, unde urma să se specializeze în inginerie și inteligenta artificială. Cu toate astea, Dobrincu a decis să-și urmeze instinctul antreprenorial și a renunțat la facultate pentru a se concentra pe extinderea activităților sale.

Facebook și Apple s-au luptat pentru Dobrincu

După ce Sebastian Dobrincu a devenit cunoscut, Mark Zuckenberg l-a recunoscut pe tânărul român ca fiind unul dintre liderii afacerilor din ingineria de software și l-a invitat să facă o vizită la sediul Facebook.

De asemenea și șeful Apple, Tim Cook, l-a invitat pe Sebastian Dobrincu să viziteze compania din Cupertino pe când acesta avea doar 18 ani. Ulterior, vizita sa s-a dovedit a fi o tentativă de recrutare a sa, Cook încercând să-l convingă să se alăture echipei de software a Apple. De ceva vreme, Sebastian se află în România. Acesta își îndeplinește unul dintre visuri, acela de a cânta. Sebastian Dobrincu formează un cuplu cu Ioana Ignat.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter