Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, nu își dorește ca fiicele lui să-i calce pe urme: "E greu să facă actorie în..."

Publicat pe

Adrian Văncică nu vrea ca fiicele sale să aibă cariere în cinematografie. Actorul care îl interpretează pe Celentano în Las Fierbinți are alte planuri pentru cele două fete ale sale. Acesta susține că munca de actor nu oferă siguranță din punct de vedere financiar, cel puțin în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano în serialul Las Fierbinți este de părere că actoria nu este o carieră tocmai ideală, mai ales pentru cei care vor să aibă o viață lipsită de griji. Astfel, actorul le sfătuiește pe fiicele sale să nu-i calce pe urme și să se îndrepte spre altă direcție.

Cu toate că este un actor de succes și este apreciat în întreaga țară, Adrian Văncică nu își dorește ca cele două fiice ale sale să-i calce pe urme. Chiar dacă adolescentele au jucat într-un episod din Las Fierbinți, Celentano nu vrea să le îndemne să aleagă această meserie.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică.Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Citește și: Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații după terminarea emisiunii:„Eu îl voiam pe el'

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2:„Nu mai am pentru că…'

Adrian Văncică își sfătuieșe fiicele să nu-i calce pe urme

Potrivit actorului, meseria de actor nu oferă o siguranță financiară, motiv pentru care își dorește ca fiicele sale, Mara și Theo să aibă o carieră stabilă.

Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului', a declarat Adrian Văncică, potrivit click.ro.

Adrian Văncică: ” În familia mea, eu sunt doar un spectator la umor „

Adrian Văncică, actorul care i-a dat viață celebrului personaj Celentano este căsătorit cu Elena, alături de care are două fiice minunate. Deși este cunoscut în România, actorul preferă să-și țină fiicele departe de lumina reflectoarelor. Adrian Văncică nu a mai postat imagini cu cele două pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că acasă nu face prea multe glume, pentru că umorul este întreținut de către fiice și soție. „Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile.', a spus Adrian Văncică pentru Protv.

„Celentano” este un tată autoritar

În viața reală,Adrian Văncică este un familist convins, iar acest lucru o declară chiar el. Actorul postează rareori imagini pe rețelele de socializare cu familia sa. În ceea ce privește relația pe care o are cu Theo și Mara, fiicele sale, actorul a declarat că se înțelege foarte bine cu fetele sale, mărturisind că îi face plăcere să le ajute la teme.

Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?’, iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză. Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este „da’. Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu', a mai declarat actorul.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter