Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic: „Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții”

Publicat pe

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat în lumea televiziunii, ci și o familie absolut superbă. Ea și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Recent a avut loc botezul celui mic, Adrian, iar frumoasa blondină a oferit primele declarații despre fericitul eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 7 mai 2022, sâmbătă, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Cei doi părinți aveau experiența unui asemenea eveniment deoarece s-au mai confruntat cu astfel de situații, la primii doi copii. De această dată, frumoasa blondină a ales să facă o ceremonie impresionantă, dar restrânsă, a cărei temă a fost „Cei trei purceluși', făcându-se referire la cei trei băieți pe care cuplul îi are împreună.

Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic: „Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții'Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic: „Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții'

Aceasta a subliniat faptul că nu și-a dorit să impresioneze oamenii din jur, ci a făcut un eveniment după propriile sale gusturi. Iată primele declarații ale prezentatoarei de la ProTV!

Citește și: Primele imagini cu Adrian, mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan:„Noi suntem filmul Singur Acasă, toate părțile, în același timp/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă și iubitul ei vor nuntă cu doar 15 invitați și fără nași: „Nu vrem să facem business din nuntă' / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Olga Bălan, mărturisiri despre hărțuire şi abuzurile din lumea filmului: „Există aceste persoane mizerabile. Am suferit foarte mult’

Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic

Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului său cel mic. Adela Popescu a subliniat faptul că a avut două mari dorințe în ceea ce privește botezul lui Adrian: tematica „Cei trei purceluși' și liliacul ca floare predominantă. Evenimentul a avut loc într-o grădină din București, într-un cadru destul de restrâns.

„Am avut două lucruri la care am ținut foarte tare, să avem tema ‘Cei trei purceluși. Mi s-a părut foarte drăguță. Nu am vrut să fie cei trei iezi. Și am vrut să avem liliac pentru că sunt flori de sezon', a declarat ea.

Aceasta a mai subliniat și faptul că scopul evenimentului nu a fost impresionarea invitaților. Ba chiar mai mult, Adela Popescu nu a chemat la botezul fiului său decât 40 de persoane extrem de apropiate. Ea a menționat faptul că s-a distrat de minune alături de oamenii calitativi din viața sa și nu s-a chinuit să facă pe plac altora.

„Am avut un botez restrâns, cred că au fost 40 de oameni, doar prieteni apropiați și familia. Am dansat, m-am simțit super bine, m-am simțit minunat. Și locația…a fost o grădină în centrul Bucureștiului. Asta ne-am dorit, să nu fie complicat pentru oameni. Chiar a fost foarte relaxant. Mi-am dat seama că am ajuns la maturitate și știți după ce? Când am realizat că, pur și simplu, nu m-a sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți. Nu, am vrut să mă simt bine având încredere că cei pe care i-am chemat chiar sunt oameni mișto', a continuat ea.

Ce părere a avut tatăl vedetei despre invitați

De la fericitul eveniment nu au putut să lipsească părinții Adelei Popescu. Tatăl acesteia, sincer din fire, i-a spus fiicei sale că i-au plăcut extrem de mult invitații pe care aceasta i-a avut la botezul lui Adrian. Blondina consideră că secretul în viață este să te înconjori de oameni calitativi.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă îi place, mi-a zis că foarte mult. Și eu zic, ‘Dar ce îți place în mod special?. Mi-a spus, ‘Îmi place că aveți oameni de calitate în jurul vostru și oameni educați.  Cumva, mi-a spus că ăsta este secretul în general în viață. Unde lucrezi, cu cine te însoțești, trebuie să fie oameni de calitate', a mărturisit Adela Popescu.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter