Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: “Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist”/ EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Maria Marinescu continuă să își pună în practică ideile creative prin realizarea unor haine personalizate pentru clientele ei, chiar dacă a renunțat, de ani buni, la prezentarea noilor colecții în cadrul unor evenimente. Creatoarea de modă a intrat în echipa Antenei 1 de aproximativ un an, ea fiind responsabilă cu outfiturile unor vedete de top din trustul Intact.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Marinescu și-a dorit să își extindă afacerea cu haine, însă planul elaborat nu a avut efectul dorit, iar ea nu a dorit să facă rabat de la calitate.

Designerul își continuă muncă la fel ca și până acum, preferând să își expună creațiile doar în mediul online. Eu fac mai mult haine pe comandă. Am un atelier mic și vreau să-mi mențin calitatea produselor, de aceea nu am reușit să mă extind. Am încercat și cu fabrici și cu alte ateliere și nu ies la fel produsele. Am clientele mele de ani de zile, pe care nu vreau să le pierd și atunci prefer să fac mai puțin. Asta cu prezentările de modă nu îți aduc nimic, e fix zero în România, nu mai au niciun aport nici la vânzări, nici la nimic, mai mult instagram, social media clar', a declarat, pentru VIVA!, Maria Marinescu.

Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIVMaria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIV

Citește și: LIVE. Maria Marinescu, prima apariție publică după ce a născut! Comentează ținutele de la Oscar la Interviurile VIVA!

Citește și: Dialog spumos între Maria Marinescu și Ovidiu Buta la VIVA! Party 2018: 'Am fost la aproape toate petrecerile VIVA!, ce bătrâni suntem!

Citește și: Neti Sandu, totul despre debutul la PRO TV, de acum 26 de ani: „Nu eram antrenată pentru TV. Mi s-a spus că mă cheamă domnul Florin Călinescu'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Consiliază vedetele cum să se îmbrace

Creatoarea de modă este bucuroasă că are ocazia să colaboreze pe partea de styling cu vedete de primă mână de la Antena 1. De aproape un an, Gina Pistol, Simona Gherghe, Gabriela Cristea se lasă pe mâinile Mariei Marinescu în ceea ce privește ținutele pe care le poartă în emisiuni. Pe lângă modă, colaborez cu Antena 1 pe styling. O îmbrac pe Gina Pistol la Chefi la cuțite', pe Simona Gherghe la Mireasă', pe Gabriela Cristea, am fost și la X Factor. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Când eram în America, îmi doream foarte mult să fac styling, acolo stiliștii sunt dumnezei, adică toți designerii vin și se roagă de ei să le ia o rochie, stiliștii sunt peste designeri. Totdeauna mi-a plăcut lumea asta, shootinguri, bine ce vedeam acolo în America nu se compară cu ce e aici. Am găsit o echipă și niște oameni foarte mișto la Antenă', ne-a povestit designerul.

Le acceptă ideile fixe

Maria Marinescu vine cu propria viziune vestimentară, însă ține cont și de dorințele prezentatoarelor TV. Și asta pentru că știe, din propria experiență, că e complicat să renunți când vrei ceva cu orice preț. M-am înțeles bine cu toate fetele cu care am lucrat. M-au ascultat, au avut încredere în mine. Ca fiecare om, mai au și idei fixe, pe care nu reușești să le scoți din cap ca și noi toate. Eu mă mulez, dacă nu vrea rochie scurtă, de exemplu, nu insist. O iubesc pe Gina, este un om atât de mișto și o fată atât de bună. Chiar se îmbracă foarte cool. Și pe Monica Bârlădeanu am îmbrăcat-o. Cu Gina pentru finală, tot așa, am mers cu ea în magazine. E mai bine să mergi cu ele în magazine ca să probeze', ne-a detaliat Maria cum decurge consilierea vestimentară. Vedeta susține că se simte mult mai bine în spatele camerelor de filmat, când își face treaba, decât în postura de invitat într-o emisune TV.  

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter