Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic. A trecut prin clipe foarte grele când și-a pierdut iubita, după zece ani petrecuți împreună. La acel moment, a slăbit 20 de kilograme, s-a supărat pe Dumnezeu din cauza pierderii imense și chiar simțea că nu mai avea motive să trăiască. Alături i-au stat prietenii, a apelat la ajutor specializat, astfel că ușor, ușor a reușit să se pună pe picioare. Despre toate, simpaticul prezentator ne-a vorbit într-un amplu interviu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Făcând o trecere în revistă a întrebărilor, pare că sunt doar în căutare de senzațional, dar adevărul este că viața ta de până acum chiar a fost ca un scenariu de film… În 2000, ți-ai pierdut iubita într-un accident dramatic, iar aceasta a fost o piatră de încercare imensă. Te-ai supărat pe Dumnezeu atunci?

Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață. M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIVCum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru: „Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu'

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie. Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști. Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău.

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte:”Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari'/ EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori:„Am fost cerută, dar a intervenit…'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador:”Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic

Cât de important este, în astfel de situații, să ai nu doar prietenii aproape, ci și parte de ajutor specializat? Cum ai trecut peste depresie?

Este important să mergi la psihiatru să îți prescrie pastile dacă ești într-o situație mai delicată, cum eram eu în acele momente. Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine. Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți. M-a ajutat și duhovnicul meu, care îmi este prieten, părintele Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Eu cred în Dumnezeu, mama la 80 de ani a suferit o operație pe creier și acum e bine, eu sunt bine.

Te-ai temut, ulterior, să te implici într-o relație, de teamă să nu atragi alte drame? Te-ai gândit vreodată la tine ca la un ghinionist?

Nu, astfel de lucruri le gândești sub impulsul întâmplării nefericite, dar este o prostie. Sunt unul dintre cei mai norocoși bărbați din lume. Am avut două relații, de 10, respectiv 14 ani, atât de frumoase. Nu știu câți au avut parte de așa ceva în viață.

Mihai Mitoșeru: „Cred în soartă. Nu suntem atât de puternici încât să ne-o facem noi'

Crezi în soartă? Crezi că, în pofida liberului arbitru, uneori, orice am face e menit să se întâmple?

Da, cred în soartă. Nu suntem atât de puternici încât să ne-o facem noi. Cred că este Dumnezeu, acolo Sus, care ne decide destinul. Faptul că eu cred în asta mă ajută să fiu bine, să merg înainte. Este adevărat că Dumnezu îți dă, dar trebuie să mai faci și tu ceva.

Care este cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat până la 46 de ani? Pentru ce ești cel mai recunoscător?

Pentru viață în primul rând, pentru profesie, pentru oamenii superbi din jurul meu. Pentru tot!

Dacă ai putea schimba ceva în viața ta, care ar fi acel lucru?

Aș schimba multe, mai ales la mine. Am învățat, indiferent ce se întâmplă, să mă gândesc în primul rând la ce am greșit eu, nu la ce a greșit celălalt. Și eu am făcut multe prostii în viața asta și nu le-aș mai repeta niciodată.

Mihai Mitoșeru: „Vreau să fiu fericit, nici nu mai știu cum vreau să se întâmple lucrul ăsta'

Care este cea mai mare dorință a ta în acest moment, atât pe plan profesional, cât și personal?

Pe plan profesional, în acest moment vreau să am putere să muncesc în fiecare zi alături de Teo Trandafir, Bella Santiago și toată gașca de la „Teo Show, dar și de familia frumoasă de la „Se strigă darul. Pe plan personal, vreau să fiu fericit, nici nu mai știu cum vreau să se întâmple lucrul ăsta, dar vreau să fiu fericit, indiferent ce înseamnă asta, fie o persoană alături de care să trăiesc fericit, mama să fie sănătoasă, eu să fiu sănătos. Și cel mai important este să îi văd pe oameni că zâmbesc când fac ceva.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter