Dialog spumos între Maria Marinescu și Ovidiu Buta la VIVA! Party 2018: ”Am fost la aproape toate petrecerile VIVA!, ce bătrâni suntem!”

Publicat pe de Oana Popoiag

Sosirea invitaților pe covorul roșu este punctul culminant al petrecerii VIVA!, iar ținutele vedetelor fac zile la rând subiectul știrilor mondene. Ne-am întâlnit cu Maria Marinescu și Ovidiu Buta la VIVA! Party 2018 și i-am prins în mijlocul unei discuții spumoase despre ținutele oaspeților. Dar nici autoironia nu a lipsit din conversația lor.

A-ți alege rochia ideală pentru un eveniment de anvergură poate fi un demers strensant și plin de incertitudini, iar prezența unui critic de modă precum Ovidiu Buta nu face deloc lucrurile mai ușoare. Cunoscut pentru stilul direct în care taxează sau, după caz, apreciază ținutele vedetelor, Ovidiu a făcut o analiză ad-hoc a outfiturilor la VIVA! Party 2018. Nu a fost singur, ci a avut întăriri din partea Mariei Marinescu, căreia i-a apreciat mereu stilul vestimentar, după cum ne-a precizat.

 

Verdictul lui Ovidiu Buta la VIVA! Party 2018

Vorba filmului, 'diavolul se îmbracă de la Prada', așa că Ovidiu Buta a ales să poarte celebrul brand la petrecerea VIVA!, alegere pe care, întâmplător, a făcut-o și Maria Marinescu.

L-am prins pe Ovidiu Buta în mijlocul unei conversații cu Maria Marinescu și iată ce ne-a declarat: 'La petrecerea VIVA! oamenii sunt mult mai atenți. Poate aici e problema, încearcă de multe ori să facă un efort în plus. Acolo apar nenorocirile, când oamenii fac un efort în plus. Nu țin minte, totuși, un an în care lumea să fi fost prost îmbrăcată. Țin minte întotdeauna perioadele când ploua și lumea fugea să nu-și uite trena. Uite, asta e … la VIVA! lumea poartă trenă și nu înțeleg de ce.'

Nici cu propria persoană nu a făcut rabat de la critici, specificând: 'Pe mine mă amuză întotdeauna să mă uit la fotografii, deci la anul în mod sigur mă voi distra de cum m-am îmbrăcat anul ăsta. Mă voi gândi 'oare ce-a fost în capul meu?'. După ce au constat împreună că în cei 19 ani de petreceri VIVA! au lipsit doar la câteva, Ovidiu și Maria au concluzionat: ' Am fost la aproape toate petrecerile VIVA!, ce bătrâni suntem!'

Citește și:

 

GALERIE FOTO! Tot ce vrei să știi despre ținutele purtate de vedete la VIVA! Party 2018. Ai peste 70 de ținute din care să-ți alegi preferata

Adelina Pestriţu, inspirată de Meghan Markle pentru apariţia inedită de la VIVA! Party 2018

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter