De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022: „Nu mă văd acolo, pentru că...”

Publicat pe

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. După ce emisiunea Survivor România a fost mutată de la Kanal D la ProTV, tot mai multe vedete au primit oferte pentru a participa. Printre numele cunoscute din showbiz se numără și Elena Gheorghe, care a recunoscut că nu ar putea concura. Aceasta a mărturisit că nu este prima emisiune care i-a făcut o asemenea propunere și căreia i-a răspuns categoric NU.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta și-a impresionat fanii de-a lungul timpului atât datorită talentului său, cât și grație personalității ei. Deși multă lume și-ar fi dorit să o vadă concurând la Survivor România 2022, aceasta a refuzat propunerea ProTV și a justificat și alegerea! Iată adevăratul motiv pentru care Elena Gheorghe nu participă la astfel de competiții!

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022: „Nu mă văd acolo, pentru că...'De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022: „Nu mă văd acolo, pentru că...'

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. Aceasta a recunoscut că a fost abordată și de producătorii emisiunii Asia Express pentru a participa alături de soțul ei. Și în cazul emisiunii de la Antena 1, răspunsul a fost tot negativ.

Citește și: Elena Gheorghe a lansat un colind de suflet, în prag de Sărbători:„Am plâns când l-am înregistrat'

Citește și: Elena Gheorghe și toată familia ei, infectați cu COVID-19:„A fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie:„Ne mai ciondănim din privinţa asta'

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. Elenei Gheorghe i s-a făcut o propunere din partea ProTV pentru a participa la emisiunea Survivor România 2022. Deși aceasta ar fi fost extrem de admirată de telespectatori, a ales să refuze posibila colaborare. Motivul este faptul că diva își dorește să petreacă timpul în compania copiilor ei și nu ar putea să stea atât de mult timp departe de casă.

„Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi', a spus ea pentru PlayTech.

Ce planuri de viitor are Elena Gheorghe

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. Aceasta nu a participat până în acest moment la nicio emisiune televizată, însă și-a propus ca pe viitor să țină cont de acest aspect. Cu toate acestea, locul în care se vede artista trebuie să fie unul dedicat muzicii.

„Nu am avut până acum vreun proiect tv, dar pe viitor probabil mă voi axa mai mult pe televiziune, fiindcă nu se știe ce se va întâmpla. Mie îmi place în primul rând să cânt, dar și în televiziune pentru că și acolo te poți exprima cântând. M-aș vedea tot în direcția asta, la o emisiune muzicală', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce își dorește Elena Gheorghe de la 2022

De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022. Diva a vorbit despre modul în care vede ea anul 2022. După toate problemele din anul curent, aeasta recunoaște că tot ce își dorește este ca lucrurile să fie mai pozitive în perioada care urmează.

„În 2020, a fost șocul ăla mare, după care am avut cu toții așteptări de la 202 1, dar a fost mai rău, horror, au murit foarte mulți oameni. A dispărut o geerație de bunici, fie de Covid, fie din alte cauze medicale, că nu au mai avut tratament. Nu au putut ajunge la spital pentru analize. Au pierit sate întregi, este incredibil. Dacă ne-ar fi spus cineva ce va urma, am fi zis că nu se poate, dar uite că s-a întâmplat. Sper ca anul 2022 să fie măcar mai bun decât 202 1', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter