Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie: "Ne mai ciondănim din privinţa asta"

Publicat pe

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, iar timpul petrecut împreună este unul de calitate, spun cei doi soți. Prin urmare, nu au nevoie de ocazii anume pentru a se simți bine unul cu celălalt și nici de artificii suplimentare pentru a le aduce bucurie în familie. Prin urmare, Crăciunul pentru Silvia și Petre Roman înseamnă timp petrecut împreună și atât.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au căsătorit în vara anului 2009 și chiar dacă nu mulți au dat șanse căsniciei lor, din cauza diferenței mari de vârstă, relația dintre ei este una fericită și care funcționează minunat, chiar și după atât de mult timp împreună.

Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie: "Ne mai ciondănim din privinţa asta"Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie: "Ne mai ciondănim din privinţa asta"

Petre Roman declara, la un moment dat, că neînțelegerile dintre ei pleacă din cauza educației fiului lor, în sensul că Silvia este extrem de permisivă și îl răsfață pe cel mic, iar fostul premier este un tată strict. Cu toate astea, cei doi reușesc să mențină un echilibru și se completează perfect, așa încât Petrus să fie bine crescut.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privinţa asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfaţă într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău', a mărturisit fostul premier, Petre Roman. Silvia nu e deranjată de acest aspect şi declară: „Oricum, este mai bine aşa, pentru că există un echilibru. el ştie că la tati nu se poate chiar orice”.

Cât despre Sărbătorile de iarnă, Silvia Chifiriuc spune că vor petrece timp de calitate în familie și oricum nu ar avea timp pentru pregătiri speciale, având în vedere că fostul premier este foarte ocupat.

„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate', a dezvăluit Silvia Chifiriuc pentru cancan.ro.

Citește și: Cine este Octavian Man, finalist iUmor.A absolvit Facultatea de Inginerie

Citește și: Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor 2022!Ce rol va avea artistul

Citește și: Andreea Popescu și-a botezat fetița.Primele imagini de la petrecerea de acasă

Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut.

A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă.

Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace', a spus Silvia Chifiriuc într-o emisiune TV.

În urmă cu ani de zile, aceasta a vorbit şi despre posibilitatea de a mai avea un copil cu Petre Roman. „Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter