Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique: "Momentul vulnerabil prin care trec..."

Publicat pe

Shakira, primele declarații despre un potențial nou iubit, după ce a fost văzută în compania unui bărbat cu 24 de ani mai tânăr. Despărțirea dintre Shakira și Pique a generat un mare scandal din cauza că fotbalistul ar fi înșelat-o pe artistă cu o femeie mult mai tânără. Recent, s-a zvonit că Shakira s-ar afla deja într-o relație. Artista a făcut o declarație oficială cu privire la acest subiect delicat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Shakira, primele declarații, după ce a fost văzută bucurându-se de compania unui bărbat mult mai tânăr. Artista a trecut, anul acesta, printr-o despărțire foarte dureroasă de Gerard Pique, după o relație de 12 ani, cei doi având împreună doi copii. Artista s-a întâlnit recent cu Gorka Ezkurdia, un instructor de surf, în vârstă de 24 de ani, iar mulți au crezut că Shakira și-a refăcut viața alături de acesta. Imaginile îi înfățișau bucurându-se unul de compania celuilalt, așa că asocierea dintre ei era evidentă.

Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique: "Momentul vulnerabil prin care trec..."Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique: "Momentul vulnerabil prin care trec..."

Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique

Shakira este la 45 de ani una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din lume, deci nu este mirare că e dorită de mulți bărbați celebri. Pozele în care artista apare alături de instructorul de surf, Gorka Ezkurdia, au generat multe speculații, cu privire la viața amoroasă a cântăreței.
Shakira a oferit recent o declarație oficială, cu privire la acest aspect, și se pare că situația nu este deloc așa cum pare. Artista a menționat că trece prin momente delicate și nu are de gând să se implice într-o nouă relație. Shakira a mai subliniat că focusul ei principal sunt cei doi copii ai ei, Milan și Sasha.

Ciitește și: De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'

Citește și: Shakira nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Artista nu își poate reveni după despărțirea de Gerard Pique

Citește și: Bebeluș de opt luni abandonat în scara unui bloc. Mama a lăsat un bilet lângă copil: „Îmi este greu să…”

Ctește și: Ioana Simion, un nou scandal cu Ilie Năstase, după ce ar fi plecat de la restaurant în stare de ebrietate: „Dragul meu soț a complotat…”

„Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Artista, mai sinceră ca niciodată despre despărțirea de Pique

În cadrul unui interviu, Shakira a recunocut că despărțirea de Pique a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Aceasta a mărturisit că va fi nevoie de timp pentru a trece peste această etapă dureroasă și că s-a refugiat alături de cei care au susținut-o dintotdeauna.

„Să așteptăm ca această gaură din inima mea să se închidă și apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă mă întrebați cum mă descurc cu această situație, presupun că mă obișnuiesc, amintindu-mi că trebuie să fiu un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce vor ei ca eu să fiu și ceea ce vreau eu ca ei să devină.

Și vreau să fiu aproape de oamenii care mi-au arătat dragostea și sprijinul lor. Aceasta este puterea mea, acesta este motorul meu cel mai puternic în acest moment„, a afirmat cântăreața potrivit sursei citate.

Ce compromis a făcut Shakira pentru relația cu fotbalistul

Shakira a mai menționat și compromisul profesional pe care l-a făcut de dragul lui Pique. Fotbalistul trebuia să vină în Spania, pentru a juca fotbal, iar artista l-a urmat cu loialitate. Aceasta a subliniat că nu concepea ca cei doi fii ai lor să stea departe de tatăl lor.

El voia să joace fotbal și să câștige trofee, iar eu a trebuit să-l susțin. Unul din noi trebuia să facă acest efort și acest sacrificiu. Și l-am făcut eu. Mi-am pus cariera pe planul secund și am venit în Spania. A fost un act de dragoste. Mulțumită acestui aspect, copiii au putut să aibă mama alături. Și am o legătură incredibilă cu ei, a explicat Shakira.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter