De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi”

Publicat pe

De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț. Gerard Pique este foarte afectat de divorțul de Shakira și la una dintre întâlnirile lor pentru a discuta termenii separării, fotbalistul ar fi izbucnit în plâns. Presa spaniolă scrie că Pique este mai instabil decât fosta lui parteneră, Shakira fiind, în schimb, distantă și rece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț. La începutul lunii iunie, Shakira a anunțat oficial despărțirea de Gerard Pique, după 12 ani de relație și doi copii împreună, ca urmare a infidelității fotbalistului. Gerard Pique, fostul fotbalist în vârstă de 35 de ani de la FC Barcelona, și Shakira, celebra cântăreață columbiană în vârstă de 45 de ani, au ajuns la un acord în ceea ce privește cei doi copii pe care îi au împreună, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'

De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț

Recent, Shakira și Pique cei doi s-au întâlnit în locuința cântăreței și au anunțat, prin intermediul avocaților, că au ajuns la un acord în privința copiilor. Ar urma ca aceștia să se mute împreună cu mama lor, la Miami, unde cântăreața deține o vilă luxoasă.

Între timp, presa spaniolă citată de Prosport a mai aflat detalii despre întâlnirea respectivă care l-ar fi afecat serios pe Gerard Pique. Potrivit Marca, Gerard Pique ar fi izbucnit în lacrimi în momentul în care a rămas singur cu Shakira.

„Pique era mai instabil decât fosta lui parteneră, care era mai distantă și rece. Vorbind cu Shakira și avocații ei era ca și cum vorbeai cu un perete. Nu cedau și nici nu aveau de gând să cedeze.

Cu toată tensiunea din casă, fostul fotbalist a profitat de oportunitatea de a ieși în grădină să ia o gură de aer. A intrat apoi cu capul plecat și a mers în bucătărie cu Shakira, lăsând avocații în sufragerie. Atunci, Pique s-a prăbușit (n.r. emoțional).

Singur cu cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi. Pique ar fi transmis că nu înțelege intransigența cântăreței, dar pentru binele copiilor lui a spus că nu are de gând să se mai opună. Artista l-ar fi consolat pentru câteva minute cu o îmbrățișare', notează sursa citată.

Citește și: Shakira a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.Riscă 8 ani de închisoare și o amendă uriașă

Citește și: Shakira, prima reacție după ce Fiscul a acuzat-o că datorează 14.5 milioane de euro în taxe:'Au început să saliveze când…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și:Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mai vreau…

Shakira spune totul despre despărțirea de Pique într-o nouă melodie

Apropiații artistei au declarat că aceasta a suferit foarte mult. Shakira a lansat un single „Monotonia, iar videoclipul și melodia sunt de-a dreptul emoționante. Artista apare în videoclipul plângând, povestit despre emoțiile pe care le-a trăit după despărțirea de Pique.

În clipul videi, Shakira este împușcată, într-un supermarket, iar inima ei rănită, sângerândă care pulsează pe podea. Ea încearcă să o protejeze, iar în cele din urmă o închide într-un seif.

„Nu a fost vina ta, nu a fost vina mea/ A fost vina monotoniei/ N-am spus niciodată nimic, dar m-a durut/ Știam că se va întâmpla asta. Brusc, nu ai mai fost același / M-ai părăsit din cauza narcisismului tău / Nu ai dat nici măcar jumătate, dar știu că eu am dat mai mult decât tine / Alergam pentru cineva care nici măcar nu mergea pentru mine, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Shakira și Gerarad Pique s-au cuplat în 2000 și au împreună doi băieți, Milan și Sasha. Recent, celebra artistă a vorbit despre despărțirea de fotbalistul de la Barcelona.

„Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea.Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla, a spus artista.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter