Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: ”Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău”

Publicat pe

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină. Frumoasa artistă și-a speriat fanii, asta după ce a lipist din mediul online o vreme bună. Acum însă, când a revenit, le-a povestit tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că nu a traversat deloc o perioadă bună. Theo Rose se confruntă cu mai multe simptome specifice primului trimestru de sarcină, astfel că aproximativ o săptămână a stat chiar pe perfuzii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian și urmează să devină părinți pentru prima dată. Totul a mers la superlativ până acum câteva zile, câns artista a avut primele simptome de rău. De la grețuri, amețeli și stări de rău, s-a ajuns să stea la pat și cu perfuzii. Timp de o săptămână a îndurat și a luat pastilele oferite de către medici, astfel că abia acum s-a pus pe picioare.

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'

Theo Rose a decis să nu mai ofere detalii în spațiul public despre viața ei privată, însă fanii i-au simțit absența. Cât timp i-a fost rău nu a postat în mediul online, dar acum a vorbit despre perioada grea prin care a trecut. Iată ce spune îndrăgita artistă despre primul trimestru de sarcină.

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut'

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile

Citește și: Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă:'Am bruscat-o puțin'

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină

Theo Rose s-a speriat teribil în momentul în care i-a fost rău. Frumoasa artistă nu a ezitat și a apelat imediat la ajutorul medicilor pentru a vedea dacă este totul în regula sau nu. Din fericire, totul decurge cum trebuie, iar simptomele sunt normale pentru primul trimestru de sarcină. Cântăreața s-a mai calmat după ce a auzit că nu este nimic de speriat și starea de rău o să treacă.

'După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.', a povestit Theo Rose în mediul online.

Theo Rose: 'Nu vreau să se întoarcă starea de rău'

Theo Rose a fost cu adevărat marcată de starea de rău din sarcină. Ce-i drept, a recunoscut că nu se aștepta la așa ceva fiindcă ea greu are stări de rău. Totuși, grețurile, amețelile și durerile de cap i-au pus capac astfel că nu-și dorește să mai treacă prin asta. Artista își dorește ca aceasta să fi fost singura problemă din sarcină și de acum lucrurile să revină la normal.

'Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Theo Rose și Anghel Damian au palnuri de nuntă

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc cu foc de aproximativ jumătate de an. Fără a ține cont că sunt la început de drum, și-au dat frâu liber sentimentelor și au demonstrat că dragostea este tot ce contează și nu anii de relație. Artista și regizorul serialului 'Clanul' de pe Pro TV au trecut mai repede decât oricine se aștepta la următorul pas, însă niciunul dintre ei nu regretă acest lucru, ba din contră. Theo Rose și Anghel Damian au pus pe listă și planurile pentru nuntă.

E mișto, e băiat bun, învăț multe lucruri de la el, e de la admirație până la dragoste tot, e bine, îmi place de el. Și lui îi place de mine. (…) Seara (n.r. atunci se întâlnesc) în fiecare seară ne întâlnim acasă. Are și el turnee cu teatru. Da (n.r. au gânduri serioase împreună), că mă mărit, că fac copii', a mărturisit Theo Rose, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter