Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă: ”Am bruscat-o puțin”

Publicat pe

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă. Despărțire șoc în lumea mondenă. Cei doi au ales să pună capăt relației lor, deși pozau într-unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Au făcut pasul cel mare și s-au cununat civil, însă problemele dintre ei s-au înăsprit, astfel că au ajuns să nu-și mai vorbească. Iată de la ce au pornit, de fapt, discuțiile între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu. În urmă cu aproximativ 3 luni, cei doi radiau de fericire. Mână de mână și alături de toți cei dragi mergeau la Cununia Civilă pentru a spune marele 'DA'. Zis și făcut, însă de la o ceartă banală pe care au avut-o în relație, s-a ajuns la o despărțirea scandaloasă.

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă: 'Am bruscat-o puțin'Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă: 'Am bruscat-o puțin'

Asta nu este tot! Cei doi nu doar că nu-și mai vorbeasc. Crisitian Jitaru a fost și violent, atât din punct de vedere verbal, cât și fizic, cu soția lui. De aici s-ar fi produs marea ruptură care a făcut-o pe Mona să lase totul în spate, chiar și planurile de viitor pe care le aveau. Acum, ea stă în Berceni, iar el în altă parte.

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au logodit la Paris:„Deși s-au întâmplat multe între noi…'

Citește și: Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au căsătorit.Primele imagini de la starea civilă

Citește și: Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:”Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…”

Citește și: Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată:”De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta”

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă

Cristian Jitaru nu a ezitat și a vorbit pe larg despre despărțirea de Mona. Mai mult, a explicat pe larg care au fost motivele ce au dus la separare după doar 3 luni de la cununia civilă. Acesta a mărturisit că totul a pornit de la o discuție banală, cum că ea a fost anunțată ultima de o ieșire în oraș cu prietenii. Totul a continuat, având-o în prim plan pe prietena Monei, căreia aceasta îi lua apărare în fața soțului ei.

'Ne-am despărțit, am decis să punem punct! Acum vreo două săptămâni am avut o discuție în care să zicem că și eu am greșit, că nu i-am spus și ei la momentul respectiv ce aveam să-i transmit de la un prieten de-al nostru. După discuția pe care am avut-o cu prietenul nostru a reieșit faptul că Mona a fost anunțată ultima să ieșim cu toții într-un club.

Mona s-a supărat pe mine că nu i-am spus imediat ce mi-a zis prietenul meu, dar eu eram la muncă. Mi-am cerut scuze, iar ea tot continua să-i ia apărarea prietenei ei.', a povestit Cristian Jitaru pentru SpyNews.ro.

Cristian Jitaru a recunoscut că a fost violent fizic și verbal

Cearta a stagnat preț de câteva săptămâni. După o vacanță prin țară împreună, cei doi au ajuns din nou la conflicte. Și de data aceasta, discuțiile aprinse o avea protagonistă tot pe prietena Monei. Aceasta continua să-i ia apărarea în fața soțului ei, ceea ce l-a enervat la culme pe Cristian Jitaru și nu s-a mai putut controla.

Când ne-am întors din ultima vacanță, de la Sebeș, am deschis iar subiectul că prietena ei nu m-a salutat, deși eu am ajutat-o cu multe. Ea îi tot lua apărarea prietenei ei, că 'pe ea o știu de 7 ani, pe tine de 2'. I-am zis că eu sunt soțul tău. Cum să faci comparația asta? M-am certat cu ea rău de tot. Am înjurat-o să zic așa. Am bruscat-o puțin de ceafă.

S-a supărat. A stat tot drumul supărată. Când am ajuns acasă s-a dus repede să intre în curte. Noi stăm separați. Ea stă în Berceni, eu în altă parte. I-am zis că nu mă saluți, și a zis că nu, că nu meriți', a mai povestit Cristian Jitaru pentru sursa menționată.

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei vor divorța la notar

Din nefericire, nu este pentru prima dată când cei doi ajung la discuții aprinse. Încă de la începutul relației lor s-au certat și separat de mai multe ori. De data aceasta însă, se pare că nu mai există loc de împăcare nici din partea lui Cristian Jitaru și nici din partea Monei. Cei doi vor să meargă la notar și să divorțeze pe cale amiabilă, totul în viitorul apropiat.

'Eu aștept să ne program la notar și să băgăm divorț. Din partea mea nu mai e cale de împăcare, din ce am înțeles de la ea și ea e de acord că vrea să divorțăm pe cale amiabilă', a mai declarat Cristian Jitaru pentru SpyNews.ro.

Cristian Jitaru a investit alături de Mona în viitoare lor casă

Crisitian Jitaru și Mona sunt logodiți de doar 3 luni. Cei doi aveau numeroase planuri de viitor, astfel că anul viitor se gândeau să facă cununia religioasă și nunta în adevăratul sens al cuvântului. Ba mai mult decât atât, au investit amândoi într-o casă, aflată în curtea Monei, urmând să se mute împreună. Totul a fost năruit însă din cauza neînțelegerilor dintre ei.

'I-am dat un mesaj că e urât să pleci așa și să nu saluți, că hai să stăm de vorbă și când te calmezi dă-mi un mesaj. Nu mi-a dat mesaj nici până în ziua de azi. Urma să ne mutăm la ea acasă, am construit acolo o casă în cealaltă parte a curții.', a mai spus Cristian Jitaru.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter