Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10: "Nu am înțeles..."

Publicat pe

Paco de la Chefi la Cuțite a fost cel mai iubit concurent din sezonul 10. Spaniolul din echipa lui Sorin Bontea a fost foarte îndrăgit inclusiv de rivalii din celelalte două echipe. Extrem de devotat și foarte politicos, nu a bârfit pe nimeni și le-a dat tuturor un exemplu și cu relația extrem de frumoasă pe care o are cu soția lui. Acum, simpaticul bucătar a ținut să transmită un mesaj public pentru Chef Sorin Bontea și Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paco, așa cum este cunoscut Francisco Quintanar Angulo, are 55 de ani și a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea în acest sezon. Are o poveste de viață fascinantă și a reușit să impresioneze cu gustul preparatelor lui. De altfel, s-a numărat chiar printre semifinaliști, iar apoi a muncit din greu pentru Florica Boboi, în finală.

Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10: "Nu am înțeles..."Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10: "Nu am înțeles..."

Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea si Florica Boboi

După ce a fost difuzată marea finală a sezonului 10, Paco a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în limba română și în limba spaniolă.

„Gata! Asta a fost tot si ce experienta minunata a fost. Felicitari Floricai pentru marele premiu, ii multumesc pentru ca m-a ales in echipa castigatoare si le multumesc de asemenea lui Chef Bontea si tuturor colegilor pentru ajutor si sustinere.

Poate ca nu am inteles mereu tot, dar am inteles sa muncesc si sa-mi dau toata silinta sa fiu un membru de valoare al echipei, dar si sa fiu mai bun decat ieri in fiecare zi. Multumesc si pentru toata sustinerea de aici si pentru toate mesajele publice si private care continua sa curga. Toate ma coplesesc si ma emotioneaza. Multumesc si mult respect!”, este mesajul transmis de Paco, pe contul lui de Instagram.

Citește și: Cine este Paco de la Chefi la Cuțite. A lucrat într-o bază militară din Irak

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, reacție neașteptată: „Adevăratul câștigător este Adrian”

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital: „Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA”:”Meriți tot ce e mai bun”

Ce mesaj a transmis Florica Boboi echipei care a ajutat-o să câștige

Concurenta lui Sorin Bontea a ținut și ea să le transmită un mesaj special colegilor de echipă, care au dat tot ce au avut mai bun în marea finală și au ajutat-o să câștige marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

„@chef.sorinbontea.official Vreau sa mulțumesc din inima prima la @chef_catalin_scarlatescu datorită lui am ajus in echipă și apoi celui mai bun și blând chef @chef.sorinbontea.official esti minunat atât in emisiune cât și in afara emisiuni și colegilor mei va Mulțumesc din inima pt ca ați făcut ce ați știut voi mai bine, toată viața o sa va fiu recunoscătoare, @chef.paco.22 esti minunat @dragusanugabriel mulțumesc din inima. @carmencojocar Draga mea ti-am mulțumit de o mie de ori și încă o mai fac esti nemaipomenita! @gigi.nicolae1 o sa rămâi mereu in inima mea cel mai sincer caracter și devotat echipei. Mulțumesc din suflet fără voi visul meu nu se putea realiza. Și mulțumesc tututor care ma susțineți”, a scris Florica Boboi, pe contul ei de Instagram.

Cine este Paco de la Chefi la Cuțite

Are doar câteva clase, căci a renunțat la școală din cauza sărăciei, dar a învățat din greu la școala vieții. A ajuns la un moment dat să lucreze în bucătărie și așa și-a cunoscut și soția.

„Nu am fost la nicio școală de bucătari. Nu am fost la nicio școală, la 11 ani m-am dus la lucru în agricultură. De acolo a început pasiunea mea pentru bucătărie, făceam mâncare pentru prieteni. Eu nu știu multă tehnică de bucătărie, bucătăria mea e simplă.

Sunt căsătorit de 20 de ani, vin aici în România numai iarna. Acolo lucrăm la restaurant, eu bucătar și ea cu desertul. Ea era economistă, ne-am cunoscut când a venit să lucreze la restaurant. Eu tot insistam să vină la un suc, să îi povestesc ceva. Am lucrat și în Irak. Acolo se auzeau mitraliere și noaptea', a povestit Paco la Chefi la Cuțite.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter