Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu mama lui Ștefan Bănică. Pe Andreea Marin o iubea

Publicat pe

În urmă cu doi ani, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se căsătoreau în mare secret, iar acum sunt părinții unui băiețel mult dorit. Artista are o relație foarte bună cu soacra sa. 

Mama lui Ștefan Bănică, Sanda Liteanu, s-a înțeles foarte bine cu toate cele trei femei cu care fiul său a avut relații serioase, însă pe Andreea Marin a iubit-o nespus. 'Zâna surprizelor' o considera pe soacra sa ca a doua ei mamă.

Lavinia Pîrva și mama lui Ștefan Bănică au o relație foarte bună și se înțeleg de minune. Cele două au fost surprinse de nenumărate ori împreună, fie că erau cu micuțul Alexandru, fie că ieșeau la cumpărături.

Artista este cea de-a treia soție a lui Ștefan Bănică Jr. Cântărețul a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, însă cu mama lui Radu nu a ajuns în fața ofițerului Stării Civile.

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta

Ștefan Bănică a dezvăluit că copiii săi sunt cei mai importanți, chiar dacă nu iese la TV să vprbească despre ei.

Deși Violeta, fiica lui, locuiește cu Andreea Marin, artistul se preocupă de ea, de educația ei, chiar petrec împreună mult timp.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun’, a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent', a mai dezvăluit Ştefan Bănică.

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu mama lui Ștefan Bănică. Pe Andreea Marin o iubeaCum se înțelege Lavinia Pîrva cu mama lui Ștefan Bănică. Pe Andreea Marin o iubea
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter