Ce probleme de sănătate au părinții Deliei. Artista a cheltuit 100.000 de euro pentru starea lor

Publicat pe

Părinții Deliei Matache se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Și Gina Matache, dar și fostul ei soț au avut nevoie de ajutorul medicilor. Fiica lor cea mare ar fi scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro pentru îngrijirea lor.

Gina Matache e mereu veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, pregătită să îi încânte pe cei dragi fie cu un sfat, fie cu o melodie bună. Acum, ea a ajuns pe mâna medicilor pentru o tumoră la braț.

„Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte', Gina Matache i-a mulțumit Andreei Marin, cu ajutorul căreia a putut să meargă în străinătate și să realizeze intervenția.

Ulterior, ea a mai făcut precizări despre problemele de sănătate pe care le are.

Ce probleme de sănătate au părinții Deliei. Artista a cheltuit 100.000 de euro pentru starea lorCe probleme de sănătate au părinții Deliei. Artista a cheltuit 100.000 de euro pentru starea lor

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea', a spus Gina Matache, potrivit Spynews.

Gina Matache a vorbit și despre starea de sănătate a soțului ei.  'Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi, din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate', a povestit Gina Matache la Antena Stars. Delia e cea care ar fi plătit costurile intervențiilor, aproximativ 100.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter