Jojo are un brad inedit pentru Crăciun, realizat din placaj: „Este frumos, practic și nu poluează!”

Publicat pe

Jojo a renunțat la bradul natural pentru Crăciunul din acest an, dar și la alternativa din plastic și propune fanilor săi un brad cu totul special, realizat din placaj, pictat de mână.

Jojo are un brad inedit pentru Crăciun, realizat din placaj: „Este frumos, practic și nu poluează!'Jojo are un brad inedit pentru Crăciun, realizat din placaj: „Este frumos, practic și nu poluează!'

Cătălina Grama, pe care toată lumea o știe drept Jojo, pune umărul la salvarea planetei din calea plasticului și se opune, totodată, la tăierea brazilor naturali, în preajma Crăciunului. Actrița a optat, în acest an, pentru un brad realizat din placaj, care nu este deloc ieftin, însă poate fi folosit ani la rând.

„Dragilor, vă propun o alternativă super făină pentru bradul de Crăciun. Acesta e gândit de o bună prietenă de-a mea, Maria Meleca. Maria a pus foarte mult suflet și imaginație în micul ei proiect. Veți descoperi un brăduț frumos, practic și simpatic care nu poluează, dimpotrivă, poate fi folosit fără probleme ani la rândul că un element central de decor pentru perioada Crăciunului. Eu deja mi l-am ales pe al meu!', scrie Jojo pe Facebook.

Bradul ecologic promovat de vedetă este confecționat din placaj obținut prin presarea resturilor rezultate la prelucrarea lemnului.

„Plăcile de placaj sunt sigure din punct de vedere al sănătății, iar emisiile de formaldehidă sunt foarte reduse', se spune pe pagina producătorului.

Bradul propus de Jojo costă 950 de lei, respectiv 1.490 de lei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter