Dana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză! Ce emisiune va avea și la ce post

Publicat pe

Fosta jurnalistă de la Antena 3, Dana Grecu Chera, se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză. Vedeta va avea propria emisiune, însă nu la postul la care am văzut-o în ultimii ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dana Grecu a renunțat la Antena 3 și a semnat contractul cu o televiziune de nișă – MedikaTV, potrivit paginademedia.ro. Jurnalista va avea o emisiune care va fi difuzată marți și joi, între orele 19.00 și 21.00, unde vor fi discutate cele mai importante subiecte ale actualității.

Dana Chera a explicat motivul pentru care a renunțat la Antena 3 și a ales să lucreze pentru Medika TV.

„Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricàt. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara . Făcând.

Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune și cu asta m-a convins.”, a declarat jurnalista pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Scandal de proporţii pentru prezentatoarea Dana Grecu. După divorţ, l-a lăsat mut pe fostul soţ

Motivul pentru Dana Grecu nu s-a întors la Antena 3

După ce a devenit mamă, jurnalista a intrat în concediu de maternitate timp de doi ani. Acum, Dana Grecu surprinde și revine în televiziune, însă la un alt post TV.

Dana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză! Ce emisiune va avea și la ce postDana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză! Ce emisiune va avea și la ce post

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat atunci Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Citește și: După Andreea Berecleanu, o nouă plecare neașteptată… Dana Grecu a anunțat că renunță la Antena 3 după 15 ani de colaborare

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter