Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul: ”Când mă uit la ea vad doar iubire”

Publicat pe

Bucurie mare în familia actriței. Dana Rogoz a născut astăzi cel de-al doilea copil. Proaspăta mămică a făcut publică prima imagine cu bebelușul, dar a dezvăluit și numele său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control.

Proaspăta mămică a postat prima fotografie cu fetița sa. Din păcate, Dana Rogoz nu a avut voie să aibă vizitatori la spital, regulile fiind foarte stricte în această perioadă.

'Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!', a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul: 'Când mă uit la ea vad doar iubire'Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul: 'Când mă uit la ea vad doar iubire'

Dana Rogoz a făcut testul COVID-19 înainte de a naște

Având în vedere că noul coronavirus este în continuare un pericol, vedeta a fost nevoită să-și facă testul pentru COVID-19 înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Dana Rogoz a născut o fetiță perfect sănătoasă.

„Am ajuns la finalul sarcinii. Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzația unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând. Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții', spunea Dana Rogoz în urmă cu câteva zile.

Citește și: Dana Rogoz, mesaj tulburător, la 6 ani de la moartea tatălui ei: ' Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine'. Vedeta urmează să nască din clipă-n clipă

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter