Dana Rogoz, mesaj tulburător, la 6 ani de la moartea tatălui ei:” Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine”. Vedeta urmează să nască din clipă-n clipă

Publicat pe

Dana Rogoz este pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând să aducă pe lume o fetiță. Cu puțin înainte de marele eveniment, vedeta a făcut pe Instagram una dintre cele mai intime și emoționante dezvăluiri de până acum. La șase ani de la moartea tatălui său, actrița a publicat un mesaj tulburător, unde îi face părintelui dispărut o serie de confesiuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz are mari emoții cu privire la următoarele zile, deoarece, cât de curând, va merge la spital să nască. Actrița a ales operația de cezariană pentru a-și aduce pe lume fetița și în același timp se confruntă cu angoasele oricărei femei însărcinate în această perioadă: pandemia de coronavirus.

În tot acest noian de emoții, Dana Rogoz a găsit resurse să dezvăluie una din cele mai tulburătoare trăiri ale sale. La șase ani de la moartea tatălui ei, aceasta a făcut, prin intermediul rețelelor de socializare, o confesiune emoționantă.

'Tată, e fetiță. Știu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o fată m-am gândit la tine. Mi-ai zis o singură dată, dar am ținut minte, la masa de duminică de la tine, cu un ton blând și ochi umezi, cât de mult îți dorești să ai o nepoată. Și cred că știu de ce. Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înțeles unul pe celălalt. Știm noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret. Regret și că nu ne-am înțeles nici acum și că, iată, eu pot să nasc în orice moment și tu nu ești aici să îți iei nepoata la o plimbare', și-a început Dana Rogoz mesajul către părintele ei, dispărul în urmă cu șase ani.

'Vezi tu, ne despart acești 6 ani, care se împlinesc azi, și în care s-a dezvoltat o nouă lume, tată, o lume fără tine! O lume în care eu nasc al doilea copil, o lume în care Radu și Andrei au parte de vieți diferite decât cele pe care le știai tu, o lume în care e pandemie, tată, acum! Și lumea asta tot crește, universul ăsta se tot extinde, de la an la an, și eu mă întreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reacționat, ce te-ar fi făcut fericit, ce te-ar fi amărat și ce ai fi luat în râs', a dezvăluit actrița din 'Mo' într-una din cele mai intime mărtusiri ale sale.

'O să îi vorbesc fetiței mele despre tine, nu îți face griji. Și Vlad te cunoaște în felul lui, din poveștile mele, chiar dacă te-a întâlnit doar 10 săptămâni de viață. O să continui să îți păstrez locul tau și rolul tău în lumea asta fără tine. (…) Să ai grijă de noi toți dacă poți, tată. Dacă se poate. Dacă există calea. Dacă. Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine, tată', a încheiat Dana Rogoz confesiunea de pe pagina sa de Instagram.

Dana Rogoz, mesaj tulburător, la 6 ani de la moartea tatălui ei:' Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine'. Vedeta urmează să nască din clipă-n clipăDana Rogoz, mesaj tulburător, la 6 ani de la moartea tatălui ei:' Acum, mai mult ca în alți ani, am nevoie de tine'. Vedeta urmează să nască din clipă-n clipă

Foto: Facebook, Instagram

Citește și: Andreea Bălan o pune la punct pe Misty. Replica artistei, după ce a fost atacată de iubita lui Keo: 'Să tacă și să rămână acolo în anonimat'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter