Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

Publicat pe

Maia are 16 ani împliniți de curând, iar pubertatea își spune cuvântul. Adolescenta s-a schimbat mult în ultimii ani și a devenit o adevărată domnișoară. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

„Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu, in fiecare zi a vieţii mele. Prietena, profa de coolness şi confidenta', a fost descrierea lui Teo Trandafir în dreptul unei imagini cu fiica ei.

Maia se machiază și este o tânără discretă, care nu epatează și nici nu încearcă să demonstreze nimic. Este cuminte și nu atipică, asta pentru că este o prezență destul de discretă pe rețelele sociale, deși viața adolescenților de vârsta ei se învârte în jurul acestora. 

Maia este fiica adoptată a lui Teo Trandafir, lucru pe care vedeta nu i l-a ascuns niciodată. Cele două sunt prietene bune. 

„S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit.

Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri' a declarat vedeta KanalD.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter