Dana Rogoz, despre momentul în care i-a luat apărarea Andreei Bălan: ”M-a oprit lumea pe stradă să mă felicite”

Publicat pe
Dana Rogoz, despre momentul în care i-a luat apărarea Andreei Bălan: 'M-a oprit lumea pe stradă să mă felicite'Dana Rogoz, despre momentul în care i-a luat apărarea Andreei Bălan: 'M-a oprit lumea pe stradă să mă felicite'

O știm pe Dana Rogoz de o viață și mulți poate încă o asociem cu Abramburica, dar vedeta este extrem de vocală în social media ca mamă și femeie. În ultima vreme, aceasta a luat atitudine în subiecte sensibile pe agenda publică, precum Olivia Steer și vaccinurile sau experiența prin care a trecut Andreea Bălan în timpul operației de cezariană. Iată de ce nu a tăcut Dana Rogoz, deși comentariile sale i-au atras și un val considerabil de antipatie.

Dana Rogoz a devenit extrem de vocală în spațiul public în ultima vreme, aceasta făcându-și cunoscută opinia în cazuri extrem de sensibile și controversate, precum dialogul dintre Olivia Steer și medicul care i-a adus argumente pro-vaccinare sau experiența traumatizantă a Andreei Bălan, care a fost la un pas să-și piardă viața în timpul unei 'banale' operații de cezariană.

Dana Rogoz: 'Mi se pare o prostie să crezi că fiind laș câștigi mai mult'

Drama prin care a trecut Andreea Bălan după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană a impresionat o țară întreagă, însă vedeta a avut parte și de critici pe Internet.  Dana Rogoz, la rândul ei mama unui băiețel, în vârstă de cinci ani, a luat atitudine și i-a pus la punct pe cei care au făcut observații deplasate la adresa artistei aflate în suferință, mai ales când aceasta a fost pusă la punct că nu alăptează. În urma reacției s-a declanșat o polemică, iar Dana Rogoz, care a fost întotdeauna simpatizată, s-a ales cu un val considerabil de hateri.

Dana Rogoz a povestit pentru viva.ro că pentru ea nu contează numărul de hateri și își asumă tot ce spune în social media. 'Sunt anumite momente în care chiar simt, în primul rând ca mamă sau ca femeie, să îmi spun  punctul de vedere. (…) Orice mesaj ai avea, trebuie să fie unul responsabil, trebuie să ți-l asumi. De fiecare dată când am scris o părere, m-am ales cu hateri. Eu, până la urmă, reprezint un anumit grup, eu nu vreau să fiu iubită de toată lumea, e o prostie să crezi asta. Am o comunitate a mea, cu care împărtășesc aceleași valori, și pentru comunitatea aia vorbesc eu, pe ea o apăr și despre ea vorbesc. Mi se pare o prostie să crezi că fiind mai laș câștigi mai mult. Chiar trebuie să-ți asumi mesajul pe care îl dai în online și de aia oamenii ajung să creadă în tine, că ai ceva de spus', ne-a explicat vedeta care și-a început cariera cu mult înainte ca termenii de 'influencer' sau 'blogger' să fie inventați.

De ce i-a luat Dana Rogoz apărarea Andreea Bălan: 'A atins ceva în mine, nu am avut vreun calcul'

Dana Rogoz a fost extrem de afectată de experiența Andreei Bălan și a sărit în apărarea ei atunci când internauții au atacat-o, fie punând la îndoială veridicitatea poveștii, fie acuzând-o că face reclamă clinicii unde a fost operată sau că nu alăptează.

'Într-adevăr, sunt subiecte în care nu intru pentru că nu le stăpânesc și nu pot să vorbesc despre ele, dar sunt momente, mai ales în zona de empatie, cum a fost cazul Andreei Bălan, care nici n-am vrut să fie vreun soi de manifest sau vreo polemică, dar foarte multă lume m-a oprit pe stradă și mi-a zis «felicitări». A fost ceva care a atins un punct sensibil emoțional, nu am avut vreun calcul. Pur și simplu a atins ceva în mine povestea ei și am simțit nevoia s-o spun, gândindu-mă la alte femei al căror mesaj poate nu a fost vizibil', a declarat Dana Rogoz.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter