Dana Rogoz, indignată de mesajele primite de Andreea Bălan: „Când știi că femeia era să moară, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?”

Publicat pe

Drama prin care a trecut Andreea Bălan în ultimele trei săptămâni a impresionat o țară întreagă, însă vedeta nu a avut parte numai de mesaje de susținere… Tocmai de aceea, Dana Rogoz a luat atitudine și i-a criticat pe unii dintre fanii artistei.

Ziua în care Andreea Bălan i-a dat naștere micuței Clara Maria era să fie, din păcate, și ultima zi de viață a proaspetei mămici, artista suferind un stop cardiorespirator, din cauza unei embolii amniotice, afecțiune extrem de rară, de pe urma căreia rata de supraviețuire este foarte mică. În pofida faptului că se simțea rău, vedeta a documentat toate momentele importante și și-a ținut fanii la curent în permanență. Din păcate, nu puțini au fost cei care au făcut comentarii negative, punând la îndoială chiar veridicitatea poveștii sau acuzând-o pe Andreea că o preocupă mai mult să facă reclamă clinicii unde se afla… Asta în timp ce alte mămici s-au apucat să-i pună artistei întrebări total nepotrivite. Neplăcut impresionată de acest lucru, Dana Rogoz a luat atitudine pe blogul ei. Iată ce a declarat vedeta!

Andreea Bălan a pierdut laptele de la supărare!

„Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan și am citit o parte din comentarii. Așa am descoperit că există mai multe femei care vor să știe dacă Andreea alăptează. Sunt, desigur, îngrijorate. Ele știu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viață, atât pentru nou-născut, cât și pentru mamă. Doar că aceste femei par să omită esențialul: starea de sănătate a Andreei. Când știi că femeia era să moară la naștere, când știi că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operații importante și că a stat săraca mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înțeleg unde e limita! Chiar nu își dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?

La insistențele lor, Andreea ajunge să se și scuze, explicându-le că „a pierdut laptele de la supărare' și că, oricum, ia multe medicamente în această perioadă… „Să știi că există antibiotice și pentru perioada alăptării' intervine o binevoitoare mamă, care le-ar sugera medicilor Andreei ce antiobiotice să ia, să nu cumva să afecteze alăptarea. Căci alăptarea e mai importantă și decât viața Andreei. „Off, îmi pare rău că nu alaptezi' îi spune o altă mamă. Nu mai bine ar fi fost un „Îmi pare bine că ai trecut peste acest moment greu al vieții tale. Suntem aici să te susținem.' ?!?

Ne-am obișnuit ca, atunci când o femeie anunță fericită că a născut, să citim întrebările altor mame legate de alăptare. „Alăptezi?' intră clar în top 3 întrebări post-partum. Sunt multe alte întrebări pe care i le poți adresa unei proaspete mame, care ar putea conta: „Cum ești? Cum te simți?', „Ce emoții te încearcă?', „Ai întrebări, ai nevoie de vreo sugestie ori pur și simplu ai chef să stai de vorbă cu cineva? Știi numărul meu și mă poți suna la orice oră'. Și scrie asta o mamă care a alăptat până la 1 an și 3 luni, dar care nu a transformat alăptarea nici într-un act de bravură, nici într-o obsesie. Sănătate multă, Andreea! Să fii puternică, cum te știu, și să te întorci cât de curând acasă, la fetițe și soț'.

Tipic pentru comunitatea online și nu numai… Ne permitem să concluzionăm și noi folosind o sintagmă foarte potrivită în situația dată: „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!”

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter