Dana Rogoz dezvăluie motivul pentru care și-a anunțat cea de-a doua sarcină abia în trimestrul 2: "Sunt un om cu frici. Am păstrat secretul până când..."

Publicat pe

Într-un „exercițiu de sinceritate”, cum și-a denumit postarea pe blog, Dana Rogoz a dezvăluit motivul pentru care a ținut cea de-a doua sarcină secretă până în trimestrul 2.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răspunzând unei provocări, Dana Rogoz s-a deschis și a vorbit despre fricile care o apasă, dar mai ales despre marea temere pe care a avut-o în sarcină.

Vedeta a vorbit despre jurnalul de pe Instagram, când face în fiecare seară o mică recapitulare a zilei, notând cele mai fericite momente de pe timpul zilei. Totuși, ca în viața fiecăruia, și în viața actriței mai există și zile încărcate de tristețe.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:„Eu nu îl iubesc pentru numele lui'/ EXCLUSIV

Actrița a dezvăluit că a decis să păstreze secretul în privința celei de-a doua sarcini de teamă că ar fi putut să o piardă și atunci nu ar fi putut face față multitudinii de mesaje și reacții.

„Dar oare am fost mereu sinceră cu voi? Adevărul e că și eu am evitat, cu bună știință, să notez în acest jurnal – și implicit să va anunț și pe voi – când am rămas însărcinată cu Lia. Deși, evident, trăiam o imensă bucurie! Dar nu v-am împărtășit asta nu pentru că sunt persoană publică și pregăteam nu știu ce moment special în care să fac anunțul. Nu, deloc. Adevărul e că nu am anunțat că sunt însărcinată din prima zi, pentru că sunt un om cu frici.

Citește și: Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, are probleme mari în sarcină:„Bebelușul meu deja se chinuie'

Dana Rogoz: „Frica cea mare era să nu trec printr-o pierdere de sarcină”

Și frica cea mare era să nu trec printr-o pierdere de sarcină, iar mai apoi să fiu nevoită să va vorbesc și despre asta. Pur și simplu nu aș fi avut curajul necesar. Nu aș fi fost capabilă că într-un moment atât de trist, de maximă vulnerabilitate, un moment de instabilitate emoțională, să fac față tuturor posibilelor mesaje primite. Probabil cele mai multe într-o astfel de situație ar fi fost mesaje de încurajare – mă bazez pe faptul că omenirea mai e capabilă de empatie. Dar poate că ar fi fost și mesaje în care aș fi fost învinovățită, că sigur am făcut sau nu am făcut ceva de am ajuns într-o astfel de situație. Și de frică acestor reacții, am tăcut. Deci tot frică de gura lumii' a fost. Ați zice că sunt obișnuită cu toate, fiind în atenția publicului de 30 de ani, dar uite că în momente atât de sensibile și eu mă ascund într-o carapace și mă feresc cum pot. Am păstrat, așadar, secretul până când am intrat în trimestrul 2″ , a scris Dana Rogoz pe blog.

Citește și: Andreea Bălan nu mai suferă după divorțul de George Burcea. Artista se simte mult mai puternică acum:'Încerc să mă autodepășesc'

Reamintim că Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control.

Dana Rogoz dezvăluie motivul pentru care și-a anunțat cea de-a doua sarcină abia în trimestrul 2: "Sunt un om cu frici. Am păstrat secretul până când..."Dana Rogoz dezvăluie motivul pentru care și-a anunțat cea de-a doua sarcină abia în trimestrul 2: "Sunt un om cu frici. Am păstrat secretul până când..."

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter