Dana Săvuică, după ce a trecut printr-un divorț: "A doua zi după nuntă ce ești? Slugă, sclavă, ce ești? O dată dacă te-a drăcuit, dacă te-a înjurat, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă"

Publicat pe . Actualizat Luni, 30 octombrie 2023, 17:57

Cu toate că nu a trecut printr-un divorț dureros, ci unul de comun acord, după cum chiar ea a declarat, Dana Săvuică are deja experiența unei căsnicii eșuate. Mariajul de 25 de ani și-a pus amprenta asupra sa și deja s-ar putea spune că are ochiul format. Astfel, vedeta oferă câteva sfaturi prețioase femeilor înainte să se grăbească să facă pasul cel mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Experiența își spune cuvântul în cazul Danei Săvuică, în vârstă de 53 de ani. Vedeta, trecută deja printr-un divorț, ține să le transmită un mesaj femeilor înainte de a căsători. Femeia de afaceri este de părere că fiecare femeie ar trebui să fie extrem de atentă la modul în care partenerul se poartă cu ele și să nu omită niciun detaliu.

dana-savuica-1dana-savuica-1

Dana Săvuică: „A doua zi după nuntă ce ești? Slugă, sclavă, ce ești?'

Dana Săvuică amintește despre greșelile cele mai comune pe care obișnuiesc să le facă femeile, din dorința de a îmbrăca rochia albă.

Virginitatea rămâne o virtute, dar în ziua de astăzi, la tot ce se întâmplă în jurul nostru, ar fi bine să trăiești cu omul ăla o perioadă. Să-l vezi, să-i vezi micile chichițe, să-l vezi tu așa cum se trezește, de dimineață și până seara, cum se comportă cu tine. Și cu cei din jur, dar în special cu tine.

Dacă ai cel mai mic semn de întrebare, o dată dacă te-a drăcuit, dacă te-a înjurat, măi, o dată, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă. A doua greșeală pe care o fac femeile: se mărită pentru nuntă. Să fie și ele o dată în viața lor mirese. Să îmbrace rochia albă și să fie prințese pentru o zi. A doua zi ce ești? Slugă, sclavă, ce ești?', a declarat Dana Săvuică în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Citește și: Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu: „E alături de mine de câțiva ani buni'

Citește și: Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie: 'Infidelitatea partenerului…'

Citește și: Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani: „Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat…'. Ce spune despre operațiile estetice / EXCLUSIV

Citește și: Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat: „Este o celulă ce a funcționat ani de zile'. Adevăratul motiv al despărțirii

Dana Săvuică: „Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam”

Mult timp după despărțirea de Răzvan Stanciu, Dana Săvuică a evitat să mai vorbească despre viața sa amoroasă. Însă, fostul fotomodel reușete acum să amintească cu lejeritate despre clipe dificile din căsnicie, când nu se mai regăsea, despre cât de greu poate fi să accepți că lucrurile nu mai funcționează și cât de greu e să renunți fără să-ți faci procese de conștiință.

„Sufletul meu și-a dat un refresh pentru că a avut o perioadă în care a suferit foarte tare. Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam, nu mai era comunicare, simțeam că drumurile s-au despărțit de ceva timp. La un moment dat mi-am dat seama că orice încercări aș face, orice soluții… Când vrei să tragi de un om sau când vrei să împingi căruța și simți că scârțâie și că ea nu merge oricât de mult ai vrea tu, e bine la un moment dat să accepți, să renunți, pentru că asta nu înseamnă un eșec.

Nu trebuie să pleci de undeva, dintr-un loc, fie că e o căsnicie, o relație, un job, nu trebuie să pleci culpabilă. Să te culpabilizezi, să te învinovățești, nu! Dacă sufletul îți spune ‘Eu sunt rănit aici, tu mă omori, încet, dar sigur, tu mă omori așa cu zile, dar mintea îți zice ‘Dragă, ai o casă, ai o mașină, ai rate la bancă, ai copii de crescut, ai un soț, ai zis la bine și la greu. Mintea îți zice chestiile astea și sufletul îți zice ‘Auuu!‘., a mai precizat Dana Săvuică.

De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu

În 2016, Dana Săvuică a divorțat de fostul soț, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. În urmă cu doi ani, vedeta recunoștea că gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului au fost principalele motive, însă după ce a reflectat asupra celor întâmplare, și-a dat seama că la mijloc au mai stat și alte cauze.

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin, în casă’, a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton