De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor: "Eu aș face față, dar..."

Publicat pe

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a fost ofertat să participe la Survivor, însă a fost nevoit să refuze propunerea. Chiar el a dezvăluit motivul pentru care i-a fost imposibil să se alăture prietenului său Jador în competiția sportivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei ar fi putut fi în jungla din Republica Dominicană dacă ar fi acceptat să participe la Survivor România.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei avea toate calitățile fizice necesare pentru a face față traseelor și condițiilor grele de la Survivor. Cu toate acestea, ceva l-a împiedicat să poată lua parte la acest show.

De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor: "Eu aș face față, dar..."De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor: "Eu aș face față, dar..."

Bogdan Mocanu nu poate participa la Survivor din cauza unei boli

Planul ar fi fost să plece cu Jador pentru a lupta în echipa Faimoșilor, însă verdictul medicului a dat totul peste cap. Bogdan Mocanu a refuzat oferta de la Kanal D din cauza bolii de care suferă. Artistul trebuie să respecte un anumit regim alimentar, ceea ce nu ar fi fost posibil în competiția sportivă, astfel că nu a primit acceptul medicului.

Bogdan Mocanu suferă de mult timp de diabet și reușește să țină boala sub control cu ajutorul injecțiilor și a unei alimentații foarte echilibrate. La Survivor, unde se mânâncă mai mult orez și nucă de cocos i-ar fi fost imposibil să respecte un anume regim, fără să-și dea organismul peste cap.

Medicul nu i-a dat voie lui Bogdan Mocanu să meargă la Survivor

'Bogdan Mocanu nu are cum să se ducă acolo. Bogdan Mocanu are un diabet urât și nu are voie, în primul rând cu… el nu poate să mănânce ce mănâncă ăștia. El e cu diabetul grav, el trebuie să facă injecții constant. Zi de zi face insulină, săracu! Am vorbit cu Mocanu, vă dați seama că am vorbit și cu el', a dezvăluit Perversul de pe Târgu Ocna, un apropiat a lui Jador și a lui Bogdan.

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan Mocanu.Cum arată femeia care l-a cucerit

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite:„Dacă nu iau cuțitul…'

Citește și: Carmen de la Sălciua și fostul ei iubit, Cosmin Isăilă, surprinși împreună.Ce relație există acum între cei doi

Bogdan Mocanu, convins că ar fi făcut față probelor

Bogdan Mocanu a recunoscut că i s-a propus să meargă în show-ul sportiv și a refuzat din motive de sănătate, dat fiind că boala nu îi permite.

„Mi s-a propus să merg la Survivor, fix când am ieșit din emisiune prima oară, dar diabetul te obligă să mănânci o anumită cantitate de carbohidrați pe zi, să o ai asigurată și dacă nu o ai este o problemă. Eu aș face față, dar diabetul…', a povestit Bogdan Mocanu pe Instagram.

Se pare că Bogdan și Jador s-ar fi antrenat împreună pentru participarea la Survivor, iar Mocanu și-ar fi întrecut chiar prietenul în cadrul mai multor probe. Cel mai probabil ar f făcut față probelor, însă nu și condițiilor legate de alimentație.

Episodul care a declanșat boala lui Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu are diabet însă din copilărie. Boala s-ar fi declanșat în urma unui puternic șoc emoțional. Totul a pornit de la o ceartă a tatălui său cu un polițist. La întreaga scenă a luat parte și Bogdan, care a fost extrem de afectat.

La acel moment, omul legii i-ar fi amenințat tatăl cu închisoare. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit că atunci nu a închis un ochi toată noapte, de teamă că ar putea rămâne fără tată, potrivit wowbiz.ro.

Cine este noua iubită a lui Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a trecut peste despărțirea de Andra Voloș și are o nouă iubită. Chiar dacă nu a vrut să o arate tuturor, Bogdan Mocanu a recunoscut public în fața fanilor că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noua lui parteneră. El a povestit că este o femeie cunoscută în showbizul românesc și că este mai mare decât el.

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei., a spus Bogdan Mocanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter