Tatăl lui Jador, despre cearta dintre fiul său și Culiță Sterp, de la Survivor: ”A atras pe altcineva de partea lui”

Publicat pe

Tatăl lui Jador își urmărește fiul pas cu pas la Survivor și vorbește despre strategiile și alianțele din concurs. Ce spune bărbatul despre Culiță Sterp, prietenul fiului său și despre cearta dintre cei doi prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador și Culiță Sterp au intrat în concurs ca fiind prieteni foarte buni, însă relația lor s-a răcit la Survivor. Cei doi s-au certat în repetate rânduri, iar acum pare că fac parte din tabere diferite. Tatăl lui Jador a vorbit despre schimbarea lui Culiță față de fiul său la Survivor.

Tatăl lui Jador, despre cearta dintre fiul său și Culiță Sterp, de la Survivor: 'A atras pe altcineva de partea lui'Tatăl lui Jador, despre cearta dintre fiul său și Culiță Sterp, de la Survivor: 'A atras pe altcineva de partea lui'

'Culiță a atras pe altcineva de partea lui. Nu o consider ca o trădare. Noi îl simpatizăm în continuare pe Culiță. Jador nu e de acord cu alianța, iar de aici pleacă toată cearta. (…) Nu pot să spun că e cu două fețe Culiță.', a declarat tatăl lui Jador.

Bărbatul a mărturisit că nu-i poartă pică artistului și nici nu poate spune că este cu două fețe. Tatăl lui Jador a declarat că-l simpatizează în continuare pe Culiță Sterp, chiar dacă relația cu băiatul lui nu mai e la fel ca la începutul competiției. Mai mult, acesta a declarat într-un interviu pentru Teo Show, că Jador nu este de acord cu alianțele și se bucură că fiul său a ales așa.

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: „E multă ură între noi!” Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor. „Îl mângâia pe picioruș pe Jador'

Citește și: Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret: „A văzut că nu ne poate influența”

Jador și Culiță s-au certat la Survivor

Crește tensiunea în echipa Faimoșilor și izbucnește un conflict spontan între Jador și Culiță. Nimeni nu se aștepta ca între cei doi prieteni să se declanșeze un război.

Jador îl acuză pe colegul său de breaslă: „Culiță ține partea oricărei femei!', iar acesta din urmă nu se lasă prea ușor și face declarații tăioase la adresa lui Jador: „Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!’.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter