De ce boală suferă Nicoleta Luciu. Vedeta urmează un tratament costisitor: „O dată pe săptămână...”

Publicat pe

Nicoleta Luciu se confruntă cu o boală neașteptată. Problema de sănătate de care suferă vedeta, a venit atunci când se aștepta mai puțin. Tratamentul pe care-l urmează actrița este unul costisitor, aceasta fiind nevoită să vină la o clinică din București adesea. Nicoleta Luciu le-a povestit fanilor ei, prin ce clipe grele trece.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu se confruntă cu o boală neașteptată. Problema de sănătate de care suferă vedeta, a venit atunci când aceasta se aștepta mai puțin. Actrița urmează un tratament foarte costisitor, la o clinică din Capitală, unde este nevoită să vină tocmai de la Miercurea Ciuc. Nicoleta Luciu este nevoită să facă acest tratament, care costă mii de euro, pentru a-și ameliora boala cu care se confruntă.

De ce boală suferă Nicoleta Luciu. Vedeta urmează un tratament costisitor: „O dată pe săptămână...'De ce boală suferă Nicoleta Luciu. Vedeta urmează un tratament costisitor: „O dată pe săptămână...'

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Frumoasa actriță s-a bucurat de un succes enorm, după ce a jucat în 'Inimă de țigan' și 'Regina'. După aceste telenovele, Nicoleta Luciu s-a retras ușor ușor din lumina reflectoarelor și a decis să-și focuseze atenția către familia ei. Vedeta s-a mutat de ani buni la Miercurea Ciuc, însă se pare că mai are drumuri prin Capitală.

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV. Lucra cu Brenciu, la Antena 1

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj și filtre, la 41 de ani. Imaginea adevărului

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey: „Să fie fericiți…”

De ce boală suferă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este destul de activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii ei, chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor. Vedeta este foarte sinceră, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, iar de fiecare dată când are ocazia, spune lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta le-a mărturisit internauților faptul că suferă de o boală, pentru care urmează un tratament costisitor.

Nicoleta Luciu se confruntă cu alopecia, pentru care urmează tratament. Vedeta vine adesea la o clinică în București, unde o ședință de tratament costă între 1000-2000 de euro. Actrița se declară mulțumită de tratament și spune că se văd rezultatele.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute'a spus Nicoleta Luciu, în mediul online.

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV

La 41 de ani, Nicoleta Luciu susține că este prea bătrână pentru televiziune și nu mai simte nicio plăcere în a defila în fața telespectatorilor, ca pe vremuri. Vedeta este mama a patru copii și nu-și permite să lipsească foarte mult de acasă, mai ales că locuiesc la Miercurea Ciuc de câțiva ani. Astfel, este foarte complicat pentru brunetă să ia în calcul o carieră în televiziune.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter