Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican în fața altarului: "A crezut că e vreo glumă"

Publicat pe

Armin Nicoară și-a făcut curaj și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Artistul formează un cuplu cu artista de muzica pentru petrecere Claudia Puican. Cântărețul a făcut primele declarații despre momentul în care a pus marea întrebare. De asemenea, Armin a dezvăluit cum a plănuit întreg evenimentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican. Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de câțiva ani și multă lume se întreba când vor face pasul cel mare. Ei bine, artistul a așteptat momentul potrivit pentru a-i pune marea întrebare iubitei lui. Artistul a dezvăluit că a cerut-o pe Claudia de soție, iar momentul a fost unul special.

Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican în fața altarului: "A crezut că e vreo glumă"Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican în fața altarului: "A crezut că e vreo glumă"

În urmă cu puțin timp, după ce s-a tot zvonit că cei doi ar fi luat decizia de a merge pe drumuri, Armin Nicoară explica de ce a tot amânat cererea în căsătorie. Cunoscutul artist a declarat că din cauza unor neînțelegeri, a decis să mai aștepte. De cealaltă parte, Claudia Puican declara că nu are nevoie de inel de logodnă. EI bine, începând de astăzi, blondina este logodită.

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii:”Nu am reușit să mă deplasez la spital…”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe:„Să nu faci și tu greșeala asta!'

Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican în fața altarului

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au logodit. Saxofonistul a decis că vrea să treacă la lucruri serioase și a cerut-o în căsătorie pe soția lui. Oficial, Claudia Puican a fost cerută de soție de Armin Nicoară. Nu este primul inel pe care artistul i-l oferă iubitei lui, dar Claudia l-a pierdut. Astfel, cei doi au decis că este timpul să aibă parte de o logodnă adevărată. Armin a a decis să o ceară în căsătorie pe Claudia în fața altarului, când ei filmau videoclipul unei piese de dragoste.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.', a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.

Când va avea loc petrecerea de logodnă

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cântărețul a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa. Claudia s-a bucurat extrem de mult de moment și a spus marele „DA”.

Pentru a celebra marele eveniment, Armin Nicoară a menționat că va face o petrecere de logodnă pe care a numit-o „Simularea de nuntă'. La eveniment vor fi invitate 70 de persoane și va avea loc în Turcia, sâmbătă, după lansarea melodiei.

Armin și Claudia, adevărul despre povestea lor de dragoste

De-a lungul timpului au existat certuri între cei doi, dar întotdeauna au reușit să reozlve problemele care au intervenit între ei. Claudia Puican și Armin Nioară locuiesc deja împreună, lucru pe care artista îl consideră extrem de important într-o relație.

„Toată lumea, și pe site-urile de socializare toată lumea vrea să-mi dea inelul. Părerea mea este că noi deja locuim împreună și suntem ca o familie. Pentru mine un inel nu contează așa mult, dar ca să fie de ochii lumii, trebuie să dai și inelul, Armin.Am vorbit cu el și despre nuntă și visăm la ziua în care o să ne căsătorim și o să fie veselie.', a spus Claudia.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter