Ce probleme de sănătate are Natalia Duminică după Survivor. Va ajunge pe mâinile medicilor

Publicat pe

Natalia Duminică a fost una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Deși a făcut parte din echipa Faimoșilor doar câteva săptămâni, dansatoarea a reușit să aducă mai multe puncte pentru echipă. Însă, după mai multe probe, s-a ales cu o accidentare gravă la picior. Cum se simte acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Natalia Duminică a dezvăluit ce probleme de sănătate are după Survivor. Deși a stat doar câteva săptămâni în Republica Dominicană, din păcate, sănătatea ei a fost afectată. Tânăra a trecut prin clipe grele, după o accidentare destul de urâtă la unul dintre picioare.

Ce probleme de sănătate are Natalia Duminică după Survivor. Va ajunge pe mâinile medicilorCe probleme de sănătate are Natalia Duminică după Survivor. Va ajunge pe mâinile medicilor

La Survivor 2022, vedeta încercat să aducă cât mai multe puncte pentru echipa sa, chiar și cu riscul accidentării, ceea ce s-a și întâmplat. Natalia Duminică a plecat cu probleme la picior și acum este nevoită să își mai multe investigații medicale.

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Survivor. Părinții au divorțat și nu mai vorbește cu tatăl ei

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, apropieri suspecte la Survivor: „L-am văzut cum o ținea de gât…'

Citește și: Maurice Munteanu a plătit pentru servicii intime:„Foarte mulți oameni pe care îi cunosc fac asta

Citește și: Xonia a intrat în depresie după ce a fost diagnotiscată cu o boală autoimună: „Am avut traume crunte’/ EXCLUSIV

Ce probleme de sănătate are Natalia Duminică după Survivor

Natalia Duminică a plecat cu probleme de la Survivor România. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a suferit o accidentare la genunchi și nu ar mai fi putut să dea tot ce are mai bun pe traseu. Astfel, la consililul de eliminare, dansatoare profesionistă și-a auzit numele.

În prezent, aceasta urmează să-și facă mai multe investigații și apoi va fi nevoie de recuperare.

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa.', a declarat Natalia Duminică după ce a fost eliminată de la Survivor 2022.

Natalia Duminică are o poveste de viață impresionantă

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor are o poveste de viață impresionantă. Părinții eu s-au despărțit atunci când ea avea doar patru ani, iar de atunci nu a mai ținut legătura cu tatăl ei, care este de profesie artist.

Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance! Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el’, a dezvăluit Natalia Duminică.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter